'100. Yil Rallisi' Ve 2023 Türkiye Baja Sampiyonasi 2. Ayagi Start Seremonisi Ile Basladi

Türkiye Otomobil Sporlari Federasyonu (TOSFED) tarafindan Bolu’da düzenlenecek Petrol Ofisi Maxima 2023 Türkiye Ralli Sampiyonasi’nin 4. yarisi olan "100. Yil Rallisi" ve 2023 Türkiye Baja Sampiyonasi 2. ayagi valilik önünde düzenlenen seremoni ile basladi.

Türkiye Otomobil Sporlari Federasyonu (TOSFED) tarafindan Bolu Valiligi koordinesinde Cumhuriyetin 100. yilina özel Bolu’da düzenlenecek Petrol Ofisi Maxima 2023 Türkiye Ralli Sampiyonasi’nin 4. yarisi olan "100. Yil Rallisi" ve 2023 Türkiye Baja Sampiyonasi 2. ayagi valilik önünde düzenlenen seremoni ile basladi.

Bolu’ya gelen ralli ve baja pilotlari Izzet Baysal Caddesi’nde renkli görüntülere sahne oldu. Vatandaslarin ilgiyle karsiladigi seremonide araçlar tek tek çikis yaparak görücüye çikti. 27-29 Ekim’de gerçeklestirilecek organizasyonlar öncesinde yaris merkezinde Cumhuriyet’in 100. yili anisina bir araya gelen ralli ve baja sporculari, araçlari ile çok özel bir fotografa imza attilar.

Türkiye Otomobil Sporlari Federasyonu (TOSFED) ve Bolu Off-Road Spor Kulübü (BOLOFF) tarafindan, Bolu Valiligi, Bolu Gençlik Spor Il Müdürlügü ve Bolu Belediyesi katkilariyla düzenlenen organizasyonlar 27 Ekim Cuma günü saat 17.30’da Bolu Valiligi önünde gerçeklesen start seremonisi ile basladi.

Yarislar, 29 Ekim Pazar günü saat 16.00’da düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.

Kaynak: İHA