Mustafa Kaplan Açiklamasi 'Birlik Ve Beraberlik Saglanirsa Bu Günler Geride Kalir'

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’la yollari ayrilan teknik direktör Mustafa Kaplan, "Birlik ve beraberlik saglanirsa bu günler geride kalir" dedi.

Giresunspor’a veda eden teknik direktör Mustafa Kaplan, Ihlas Haber Ajansi muhabirine özel açiklamalarda bulundu.

Göreve geldiklerinde önlerindeki imkansizliklari mazeret görmeden, eldeki genç oyuncularla lige tutunabilecek bir takim olusturmaya gayret ettiklerini belirten deneyimli teknik adam, “Ilk haftalarda ortaya konulan iyi mücadele, asamadigimiz bazi sikintilardan dolayi maalesef sürdürülemedi. Saha disinda da çok ciddi sorunlarla ugrasmak zorunda kaldik. Ancak Giresunspor için simdi yeni bir süreç basliyor. Burada çok güzel günlerimiz geçti, görevde oldugumuz süre boyunca bizlere destek olan taraftarlara, kulüp personellerine, oyunculara, yöneticilere ve baskanimiz Sayin Nahid Yamak’a tesekkür ediyorum. Giresunspor için hayirli olmasini diliyorum. Hakkinizi helal edin” ifadelerini kullandi.

Tolga Seyhan kulüp için büyük kazanç

15 Agustos’tan bu yana sportif direktörlük görevini sürdüren eski A Milli futbolcu Tolga Seyhan’in Giresunspor için en büyük kazanç oldugunun altini çizen Kaplan, “Genç ve deneyimsiz bir kadromuz vardi, göreve geldigi andan itibaren hem oyuncularimizin gelisimi konusunda hem de saha kenarinda takima çok büyük katkilari oldu. Giresunspor için en büyük kazanç Tolga Seyhan oldu. Keske Giresunspor Süper Lig’deyken göreve getirilseymis” diye konustu.



Birlik ve beraberlik saglanirsa bu günler geride kalir

Görevde olduklari süre boyunca yasanan zorluklara ragmen ekibiyle birlikte Giresunspor’da çalismaktan büyük mutluluk duyduklarini kaydeden tecrübeli hoca, “Kulüpten ayrilis sürecimizde yasanan bazi tatsizliklar olsa da ’kol kirilir yen içinde kalir’ diyoruz, bunlar artik geride kaldi, biz Giresun’da olmaktan, burada görev yapmaktan çok mutlu olduk. Giresunspor büyük bir camia, herkesin bu kulübe sahip çikmasi gerekiyor. Eger birlik beraberlik saglanirsa bu günlerin geride kalacagini ve Giresunspor’un yeniden iyi yerlere gelecegine inaniyorum” açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA