Hari Vukas Açiklamasi 'Kazanmak Için Her Seyi Yapacagiz

Besiktas Yardimci Antrenörü Hari Vukas, UEFA Konferans Ligi’nde deplasmanda Norveç ekibi Bodo/Glimt ile oynayacaklari maç öncesi yaptigi açiklamada, kazanmak için her seyi yapacaklarini söyledi.

Besiktas, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu’nda yarin deplasmanda Norveç ekibi Bodo/Glimt ile karsilasacak. Mücadele öncesi Besiktas Yardimci Antrenörü Hari Vukas ve oyunculardan Rachid Ghezzal, maçin oynanacagi Aspmyra Stadyumu’nda basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Vukas, zor bir maç olacagini belirterek, “Rakip kendi sahasinda iyi, sert ve disiplinli oynuyor. Grupta bir puanimiz var. Puanimizi yükseltmek istiyoruz. Gruptan çikmak zorundayiz. Kazanmaktan baska çaremiz yok. Kazanmak için her seyi yapacagiz. Son haftalarda istenen sonuçlari alamiyoruz. Ligde ve Avrupa’da her maça kazanma amaciyla çikip bu durumu düzeltmeliyiz" dedi.

Hari Vukas, yogun bir fikstürleri oldugunu ifade ederek, "Üç günde bir maç yapiyoruz. Bu takvimde en dogru seyin son antrenmani Istanbul’da yapmak oldugunu düsündük. Maçin zor oldugunun farkindayiz. Kazanmak için elimizden geleni yapacagiz. Galatasaray maçinda yeni seyler gösterdigimizi düsünüyorum. Yaklasik yetmis dakika on kisi mücadele ettik. Galatasaray maçinda iyi bir görüntü sergiledik ve bu durum daha iyiye gidecek" açiklamasinda bulundu.

Rachid Ghezzal: “Tek düsüncemiz kazanmak”

Siyah-beyazli futbolcu Rachid Ghezzal ise, Bodo/Glimt maçiyla ilgili, “Yarin zor bir maç olacak, bunun bilincindeyiz. Su anda iyi durumda degiliz. Kendi sahamizda Lugano’ya kaybettik. Bu maglubiyeti telafi etmeliyiz. Tek düsüncemiz kazanmak ve grupta iyi bir noktaya gelmek. Hava sicakligi konusunda sansliyiz, hava daha soguk olabilirdi. Maça haziriz. Iyi odaklandik. Suni çimde oynamak bizim için olagan bir durum degil. Çok kötü bir çim sahada oynamaktansa suni çimde oynamayi tercih ederim. Uzun bir uçus yaptigimiz için burada antrenman yapamadik. Iyi bir takima karsi oynayacagiz. Iyi oynayarak, suni çim ve hava durumu gibi detaylara bakmadan kazanmak istiyoruz. Kendimi tamamen iyi hissediyorum. Zaten öyle olmasam ne hoca beni oynatir ne de ben oynamak isterim. Iyiyim ve mutluyum. Takima faydali oldugumu düsünüyorum. Böyle devam etmesini umuyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA