Antalyaspor A.S Yönetim Kurulu'nun Yeni Baskani Sinan Boztepe Oldu

Gerçeklestirilen Genel Kurulda Antalyaspor A.S Yönetim Kurulu’nun yeni baskani Sinan Boztepe oldu. Boztepe, “Yönetim kurulu üyesi arkadaslarim ile birlikte bu onurlu oldugu kadar, sorumlulugu agir yükü birlikte basariyla kaldiracagimiza eminim” ifadelerini kullandi.

Antalyaspor A.S. Olagan Genel Genel Kurulu, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri Suphi Türel Kongre Salonu’nda gerçeklestirildi.

Divan kurulunun olusturulmasi ile baslayan genel kurulda Divan Kurulu Baskanligini Kamile Yildirim Gülgün üyeliklerini ise Mehmet Çelik, Ali Topuz, Cenk Soyer ve Caner Canitez yapti. Atatürk ve silah arkadaslari ile Antalyaspor’da emegi geçip ebediyete intikal edenler anisina yapilan saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan yönetim kurulu faaliyet raporu ve mali tablolar oy çoklugu ile ibra edildi. Antalyaspor Vakfi Baskani Gültekin Gencer, eski baskanlardan Dündar Ulugkay ve Sedat Peker ile is insani Tolga Cömertoglu ve Amigo Ali Çinardere birer konusma yapti.

Ardindan kürsüye gelen Antalyaspor Kulübü Baskani Av. Aziz Çetin, branslarin faaliyet gösterdigi Hasan Subasi Tesisleri’nde gerçeklestirilen çalismalari özetledi. Kisa süreler içinde Antalyaspor A.S’de baskan ve yönetim kurullarinin degismesine deginen Çetin, “Bizim için Antalyaspor’umuza hizmet etme gayretinde olan herkes kiymetlidir, basimizin üzerinde yeri vardir. Ancak süreci yönetmek yerine enerjisini dogru olmadigi ispatlanan iddialara harcayanlar kulübümüze ne kadar zarar verdiklerini umarim geç de olsa anlamislardir. Ortaya çikarilan ve adina denetleme raporu denilen safsatanin iftira ve yalanlarla dolu oldugunu medya mensuplarina ve kamuoyuna dilimiz döndügünce anlatmaya çalistik. Antalyaspor A.S.’nin sahipleri olarak sizlerin de bu safsatanin içerigini, ortaya atilan mesnetsiz iddialari ve isin dogrusunu bilme hakki var” diyerek katilimcilari bilgilendirdi.

Elestirilere yanit verdi

Kendi dönemleri ile ilgili yapilan elestirilere de deginen Çetin, “Antalya’da kendileri gibi iddialarinin da karsiliginin olmadigini görenler, kulübümüze ve sahsimiza kisisel kin besleyenlerin Istanbul’daki kapisinda solugu aldi. Antalya’da kendi çikarlari ugruna Antalyaspor’u kullananlarin Istanbul’daki kalemsorlerinden medet umdular. Haysiyet cellatliginda rakip tanimayanlar, Antalya’daki agabeylerinden aldiklari talimatla rapor dedikleri safsatayi Istanbul medyasinda köpürtmeye devam ettiler. Antalyaspor Kulübü zirh gibidir. Bunu zirhi delmeye bu güne kadar kimsenin gücü yetmedigi gibi bundan sonra da yetmeyecek. Antalya’da söyledikleri her seyi yazdiracak medya mensubu bulamadiklari için bu haberleri Istanbul’da yaptiranlara buradan sesleniyorum. Uydurma haberlerinizde insanlarin eslerinin, kardeslerinin, küçücük çocuklarin isimlerini yazarak yalanlariniza alet etmeyin. Size 1 hafta süre veriyorum. “Adayim” deyin, hemen Antalyaspor Kulübü’nde genel kurula gidelim. Cesaretiniz varsa buyurun, hodri meydan. Her zamanki ifadelerini bugün daha yüksek bir sesle haykiriyorum. En Büyük Antalyaspor” ifadelerini kullandi.

Yapilan konusmalarin ardindan yeni dönemde Antalyaspor A.S.’yi yönetecek olan listenin seçimine gidildi. Tek listenin sunuldugu genel kurulda yeni yönetim listesi oy birligi ile kabul edildi. Antalyaspor A.S. Yönetim Kurulu Baskanligina seçilen Sinan Boztepe yaptigi konusmada, “Öncelikle kulübümüzün gerçek sahibi taraftarimiza verdikleri destek için tesekkür ediyorum. Futbolcumuz Naldo’nun oglu Davi’nin vefati hepimizi üzdü. Antrenman sahalarimizdan birine Davi’nin adini vererek ölümsüzlestirecegiz” dedi.

Yeni dönemde Antalyaspor Kulübü ve Antalyaspor Vakfi ile son derece uyumlu ve koordineli bir çalisma sergileyeceklerini anlatan Boztepe, “Antalyaspor A.S. Yönetim Kurulu Baskanligi gibi onurlu bir görev için tarafima gösterilen teveccüh için simdiden tesekkür ederim. Yönetim kurulu üyesi arkadaslarim ile birlikte bu onurlu oldugu kadar, sorumlulugu agir yükü birlikte basariyla kaldiracagimiza eminim” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA