Rayyan Baniya Açiklamasi 'Bu Galibiyet Bizim Adimiza Önemli Isaret Oldu'

Trabzonspor’da Rayyan Baniya, galibiyetin önemli bir isaret oldugunu belirterek, “Bu pozitif yolda devam edecegiz” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasinda Trabzonspor, sahasinda karsilastigi Alanyaspor’u 1-0 maglup etti. Maçin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Benin asilli Türk futbolcu Rayyan Baniya, “Öncelikle hocamizla çiktigimiz ilk maçimiz oldu. Bu maçta olmaktan dolayi mutlu oldum. Bu galibiyet bizim adimiza önemli isaret oldu. Çünkü 3 puanla baslamak bizim adimiza önemliydi ve ayni zamanda kalemizi gole kapatabilmekti. Bu pozitif yolda devam edecegiz. Milli takima çagirilmak mütesekkirim. Bu benim kariyerimin adina bir son degil bir baslangiç. Bu sekilde görüyorum bunu. Bu maçla alakali çok mutluyum. Hocamizla iki haftalik bir süreç oldu. Hocamiz maç öncesinde bize yaptigi konusmada spesifik noktalara dokunarak bize talimatlarini iletti. Hocamiz aramiza yeni katildi.

Biz de hocamizin oyun tarzini ve bizden neler istedigini yavas yavas ögreniyoruz. Zaten bugün de bizim adimiza kalemizi gole kapatabilmek gol yemeden kapatabilmek çok önemliydi” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA