Patrick Kluivert Açiklamasi 'Hayal Kirikligi Yasadigimiz Bir Maçi Geride Biraktik'

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, takim olarak istedikleri performansi sahaya yansitamadiklarini dile getirerek, “Hayal kirikligi yasadigimiz bir maçi geride biraktik” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasinda Adana Demirspor, deplasmanda karsilastigi Fatih Karagümrük’e 2-0 maglup oldu. Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, “Aslinda çok hayal kirikligi yasadigimiz bir maçi geride biraktik. Birçok oyuncumuz bugün sahada seviyesinin altinda oynadi. Bireysel hatalarin da çok yasandigi maçi kaybettik. Iyi bir reaksiyon göstererek önümüzdeki maça hazirlanacagiz. Bu gün istedigimiz oyunu sahaya yansitamadik ve sonuç olarak maglup olduk” diye konustu.

Milli takimdan dönen Yusuf Sari’nin performansinin sorulmasi üzerine konusan Kluivert, “Maçtan önce çok dikkatli olmamamiz gerektigini oyuncularima anlatmistim. Karagümrük, bos alan biraktiginizda bu durumu iyi degerlendiren bir takim. Tek tek oyuncularimi hedef göstermek istemiyorum. Takim olarak iyi oynayamadik” ifadelerini kullandi.

Alt yapisindan yetistigi Ajax’in Hollanda Ligi’ndeki performansinin sorulmasi üzerine konusan Kluivert, “Önceligimiz Adana Demirspor. Ama yetistigim kulübün bu durma gelmesi üzücü bir durum. Toparlanarak eski performanslarini yakalayacaklarini düsünüyorum” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA