Ömer Erdogan Açiklamasi 'Istedigimiz Oyunu Oynadik Ama Sonucu Alamadik'

Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan, istedikleri oyunu oynadiklarini ama sonuç alamadiklarini belirterek, hak etmedikleri bir maglubiyet aldiklarini söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasinda deplasmanda Trabzonspor’a 1-0 maglup olan Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan, hak etmedikleri bir maglubiyet aldiklarini belirterek, "Trabzonspor’u tebrik ediyorum. Maglubiyetten dolayi üzgünüm. Hak etmedigimiz bir sonuç oldu. Ilk yarida oyunun kontrolünü elimize geçirdik. Taraftarlarin tepki gösterdigi dönemde 4 tane pozisyona girdik ama degerlendiremedik. Bunlari degerlendirseydik buradan puanlar ya da puanlarla ayrilabilirdik "dedi

Trabzonspor’da yasanan hoca degisikligine deginen Erdogan, "Abdullah hocanin gelisiyle birlikte oynatmak istedigi oyunu oyunculara anlatmaya çalistik. Analizimizi yaparken Trabzonspor’un bu sezon bloklar arasinda çok mesafe biraktigini çok yumusak bir takim görüntüsü vermisti. Bu da bizim için topu yerde tutup pasli oynamaya tercih ettik. Pas trafigini iyi saglamaya çalistik. Ilk yarida 4 tane girdigimiz pozisyonla istedigimiz oyunu oynadik ama karsiligini alamadik. Ikinci yarida normal istedigimiz gibi devam ederken yedigimiz golde hem asisti hem de golü biz yaparak 1-0 geriye düstük. Beraberlik için oyun degisikligi yaptik basarili olamadik. Giren oyuncular katki saglayabilirdi ama olmadi. Iki takim da iyi mücadele etti. Günün sonunda elimiz bos dönüyoruz. Yarindan itibaren Sivasspor maçi hazirliklarina baslayacagiz" dedi.

Kaynak: İHA