Matthijs De Ligt Açiklamasi 'Galatasaray'a Karsi Mücadele Etmek Her Zaman Zordur'

Bayern Münih’in basarili futbolcusu Matthijs de Ligt, Sampiyonlar Ligi’nde yarin Galatasaray’a karsi zorlu bir mücadele vereceklerini söyledi.

UEFA Sampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü maçinda yarin Galatasaray’in konugu olacak Alman ekibi Bayern Münih’in Hollandali futbolcusu Matthijs de Ligt, Istanbul’da bir otelde düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Yarinki maç öncesi fiziksel olarak iyi durumda olduklarini vurgulayan de Ligt, “Elbette bazi durumlar vardir ki mücadele etmeniz gerekir. Fiziksel olarak hazir oldugumu söyleyebilirim. Kendimi iyi hissediyorum ifadelerini kullandi.

“Iyi mücadele etmemiz gerekiyor”

Galatasaray’a karsi mücadele etmenin her zaman zor oldugunu dile getiren 24 yasindaki futbolcu, “Zorlu bir takim, elbette zor bir maç olacak. Galatasaray’in tecrübeli bir takim olmasi nedeniyle iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Zorlu bir maç bizi bekliyor” seklinde konustu.



“Saha içi organizasyonumuz iyi seviyede”

Son haftalarda iyi mücadele verdiklerini de belirten de Ligt, “Saha içi organizasyonumuz iyi seviyede. Bütün takim elinden geleni yapiyor. Birçok yeni oyuncumuz var. Kim Min-jae’nin diger oyuncularla vakit geçirmesi gerekiyor, saha içi uyumumuzu arttirmak için” cümlelerine yer verdi.

“Neuer’den eksik sekilde mücadele etmek iyi degildir”

37 yasindaki file bekçisi Manuel Neuer’in sakatligi hakkinda ise Matthijs de Ligt, “Neuer’den eksik sekilde mücadele etmek iyi degildir. Böylesine iyi bir seviyede, dünya futbolunda ikon haline gelmis kalecinin kadroda olmamasi bizi üzüyor ama inaniyorum ki eski performansini yakalayarak dönecektir. Rakibimiz çok kaliteli bir oyun oynuyor. Kendi oyununu oynamaya çalisan bir rakibe karsi oynayacagiz. Bizler de bu maça iyi hazirlandik” diye konustu.

Kaynak: İHA