Karateciler Kusak Sinavinda Ter Döktüler

Manyas ve Gönen’li karateciler kusak sinavinda ter döktüler. Manyas Belediye spor Karate takimi kusak sinavi ve Cumhuriyet Bayrami karate sampiyonasi yapildi.

Manyas Belediye Spor Karate takimi sporcularinin kusak sinavlari Manyas spor salonunda yapildi. Manyas Belediye Spor Karate takimi ile Gönen Karate takimi sporcularinin üçüncü dönem kusak sinavina 80 sporcu katildi.

Çocuklarinin kusak sinavi heyecanina ortak olmak için salona gelen aileler sinav sirasinda çocuklarina destek verdiler. Kusak sinavi sonrasi 10 sporcu beyazdan, sariya, 6 sporcu saridan,turuncuya,15 sporcu turuncudan yesile, 14 sporcu yesilden, mavi kusaga, 15 sporcu maviden, kahverengiye 25 sporcu ise kahverengi kusak sinavina katildilar. Kusak sinavi sonrasi yapilan karate sampiyonasina ise 100 sporcunun katildigi açiklandi. Kusak sinavi ve Cumhuriyet Bayrami karate turnuvasinda basarili olan ve dereceye giren karatecilere Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Kudret Egen ile diger konuklar tarafindan kusaklari, basari belge ve madalyalari verildi.

Kaynak: İHA