Kaan Ayhan Açiklamasi 'Bayern Münih'i Hatalara Zorlarsak, Bizim De Sansimiz Oldugunu Düsünüyorum'

Galatasarayli futbolcu Kaan Ayhan, Bayern Münih maçiyla ilgili yaptigi açiklamada, "Bayern Münih’i hatalara zorlarsak, bizim de sansimiz oldugunu düsünüyorum" dedi.

Galatasaray, UEFA Sampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçinda yarin saat 19.45’te evinde Alman ekibi Bayern Münih ile karsi karsiya gelecek. Bu müsabaka öncesinde Galatasarayli futbolcu, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenen basin toplantisinda konustu.

Maçin kolay geçmeyecegini söyleyen Ayhan, "Sampiyonlar Ligi’nde kolay maç olmadigini düsünüyorum. Her zamanki motivasyon ve hedeflerimizle maça çikmayi düsünüyoruz. Dikkat etmemiz gereken seyler var. Bayern Münih’in küçük hatalari hemen cezalandiran bir takim oldugunu biliyoruz. Bu bizim için de geçerli. Bayern Münih’i yarin hatalara zorlarsak, bizim de sansimiz oldugunu düsünüyorum. Elimizden geldigi kadar iyi bir performansla taraftarimizin önünde güzel bir maç oynamak istiyoruz" seklinde konustu.



"Kendi adima mutluyum"

Takimin kalitesinin yüksek oldugunu ifade eden 28 yasindaki futbolcu, "Herkesin her pozisyonda iyi performans göstermesi gereken bir ortamdayiz. Kendi adima mutluyum. Son maçlarda ilk 11’de yer aldim. Performansimla umarim hocami mutlu etmisimdir. Stoperde olsun, orta sahada olsun hocamin verdigi görevi yerine getirmeye çalisiyorum. Pozisyon açisindan benim için fark etmez. Belki beni buraya getirmelerinin en büyük nedeni bu. Takim içinde çok büyük bir rekabet var. Ben de bu rekabetin bir parçasiyim" diye konustu.

Kadroda büyük isimler oldugunu ifade eden milli futbolcu, "Tabii sadece büyük isimler ile çaliskanlari ayirmamak lazim. Büyük isimler de çaliskan. Saha içinde, saha disinda takima katki saglamak istiyoruz. Ben geçen sezonun ortasinda katildim. Takim arkadaslarimla beraber o atmosferi yasadik. Bu sene de yasiyoruz. Tabii skorlar da o yönden için önemli. Ligdeki ilk beraberlikten sonra her maçi kazandik. Hepimiz Galatasaray’in basarisi için elimizden geldigi kadar çaba harciyoruz" açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA