Havza Belediyesi Yari Olimpik Yüzme Havuzu Için Geri Sayim Basladi

Samsun Havza Belediyesi tarafindan, Spor Toto Teskilat Baskanligi is birligi ile yapilan ve insasinda son asamaya gelinen Havza Belediyesi Yari Olimpik Yüzme Havuzu’nun çevre düzenlemesine baslandi.

Insasi ve çevre düzenleme çalismalari devam eden Havza Belediyesi Yari Olimpik Yüzme Havuzu’nun kisa bir süre hizmete girecegini belirten Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir, “Havza her geçen gün hizli bir sekilde gelismekte. Özellikle son dönemde Havza nüfusunda bir artis görünüyor. Havza OSB ile her geçen gün gelisen ilçemizde ihtiyaçlar da farklilik gösteriyor. Belediye olarak Türkiye Yüzyili vizyonumuz kapsaminda bizlerde ilçemizi yarinlara hazirlamak ve halkimiza en iyi imkanlari sunmak adina çalismalarimiza ara vermeden devam etmekteyiz" dedi.

Özdemir, ilçenin önemli eksiklerinden bir olan yari olimpik yüzme havuzunun insasina bir süre önce basladiklarini hatirlatarak, “Insallah Havza Belediyesi Yari Olimpik Yüzme Havuzu’nu bir ay gibi kisa bir sürede hizmete açacagiz. Insaati büyük oranda tamamlanan Havza Belediyesi Yari Olimpik Yüzme Havuzu’nun çevre düzenleme isine de basladik. Açilisin ardindan yari olimpik yüzme havuzumuzda yüzme kurslarinin hizli bir sekilde açilmasi amaci ile de gerekli hazirliklari tamamladik. Simdiden ilçemize ve vatandaslarimiza hayirli olmasini temenni ediyorum. Modern bir Havza için çalisiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA