'Bizim Kizlar' Galibiyetle Basladi

Türkiye Voleybol Federasyonu 2023-2024 Voleybol Sezonunda Kadinlar 2. Liginde 10. Grupta mücadele edecek olan Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü Kadin Voleybol Takimi, sezonun ilk maçinda Karabük Gençlik Spor Voleybol Takimini maglup etmeyi basardi.

Bozüyük Yeni Kapali Spor Salonu’nda oynanan karsilasmayi Bilecik Valisi Sefik Aygöl, Ilçe Kaymakami Adem Öztürk, Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, Belediye Baskan Yardimcilari Mahmut Findik ve ayni zamanda kulüp Baskani Ali Sahinoglu, takima sponsor olan fabrika yöneticileri, Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü teknik ekibi ve voleybol sever Bozüyüklüler ilgi ile izledi. Yogun bir seyirci destegi ile heyecanli geçen maçi "Bizim Kizlar" 1. seti 25-13, 2. seti 25-13 ve 3. seti de 25-14’lük skorla 3-0 kazandi. Maça Bozüyük Belediyesi Cimnastik bransi sporculari da gelerek voleybolcu ablalarina destek oldular. Maçin sonunda Vali Sefik Aygöl, Kaymakam Adem Öztürk ve Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu sahaya inerek her iki takimi ve teknik heyetlerini tebrik etti. “Bizim Kizlar” ile galibiyet sevincini paylasan protokol üyeleri voleybol takimi ile ani fotografi çektirdi.

‘Bizim Kizlar’ bir sonraki maçlarini Zonguldak Site Spor Salonu’nda 29 Ekim 2023 Pazar günü saat 15:00’te Zonguldak DSI Voleybol Takimi ile oynayacak.

Kaynak: İHA