Atilay Canel Açiklamasi 'Hak Ettigimiz Bir Galibiyet Aldik'

Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atilay Canel, oyuncularinin performansindan memnun oldugunu söyleyerek, “Hak ettigimiz bir galibiyet aldik” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasinda Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karsilastigi Adana Demirspor’u 2-0 maglup etti. Maçin ardindan yapilan basin toplantisinda konusan Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atilay Canel, “Hak ettigimiz bir galibiyet aldik. Maça iyi basladik. Oyunu sahada iyi yönettik. Ilk yariyi berabere bitirmemize ragmen ikinci yarida buldugumuz goller ile 3 puani kazanan taraf olduk. Üzerimizde bir baski vardi. Bu galibiyet ile bu baskiyi da kirdigimizi düsünüyorum. Güzel bir havada, güzel bir zeminde iyi bir galibiyet elde ettik” diye konustu.

Besiktas’tan kiralik olarak kadroya katilan kaleci Emre Bilgin’in performansindan memnun olduklarini dile getiren Atilay Canel, “Emre Bilgin’in performansindan memnunuz. Umuyorum ki Türk futbolu iyi bir kaleci kazanacak. Karagümrük formasini giyen her oyuncu bizim için degerli. Bugün sahaya çikan ve üstün performans gösteren her oyuncumuzu tebrik ediyorum” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA