Arnavutköy Belediye Spor'dan Hatayli Gence Unutulmaz Hediye

Arnavutköy Belediye Spor, futbolun büyülü dünyasinda Hatayli genç futbol asigina özel bir hediye sunarak sporun birligini vurguladi.

Arnavutköy Belediyesi, 6 Subat depremlerinin hemen ardindan depremden etkilenen bölgelere yardim malzemesi göndermek için büyük bir özveriyle çalismisti. Arnavutköy halki ise önemli bir sevgi ve dayanisma örnegi göstererek tüm imkanlarini seferber etti; sadece yardim malzemesi degil, umut ve insanlik dolu bir gelecek gönderdi.

Hatay’a gönderilen malzemelerin arasinda Arnavutköy Belediye Spor’un formalari da bulunuyordu. Yardim malzemeleri içerisinde yer alan Arnavutköy Belediye Spor formalari da bulunuyordu. Bu formalardan Mehmet Serekioglu isimli gence ve arkadaslarina ulasti. Bu tesadüfi bulusma, genç adamin futbol sevgisini daha da pekistirdi. Serekioglu, bu formayla yaptigi antrenman videolarini Arnavutköy Belediye Spor’a ulastirdi.

Belediye spor tesislerinde agirlandi

Arnavutköy Belediye Spor yetkilileri, Serekioglu’nun memnuniyetini ifade eden bu videolari izledikten sonra davet etti. Istanbul’a gelen Serekioglu, öncelikle Arnavutköy Belediye Spor tesislerinde konakladi ve burada Arnavutköy Belediye Spor’un futbolculariyla antrenman yapma firsati yakaladi. Bu deneyim, Serekioglu için büyük bir motivasyon kaynagi oldu.

Ayrica, Besiktasli olan Serekioglu, Istanbul’da bulundugu süre içinde Besiktas JK Müzesi ve Besiktas Stadyumu’nu ziyaret etme firsati elde etti. Mehmet Serekioglu, Arnavutköy Belediye Spor’un Usak Spor’a karsi oynadigi ve 1-0 galip geldigi maçi da Arnavutköy Bolluca Stadi’nda izleme firsati buldu. Maç sonrasinda, futbolcularla birlikte galibiyet pozlari veren Serekioglu, bu hâtiralariyla dolu unutulmaz bir gün geçirdi.

“Benimle çok yakinda ilgilendiler”

Serekioglu, futbolu küçüklükten beri oynadigini, ailesinin daha çok derslere odaklanmasini istemesine ragmen futbolu sevdigini ve hala hobi olarak oynadigini belirterek, "Istanbul’a ilk defa geldim. Istanbul’a indigimde beni havalimanindan Arnavutköy Belediyesi ekibi karsiladi. Benimle çok yakinda ilgilendiler. Ondan sonra Arnavutköy Belediyespor’un tesislerini gezdirdiler. Futbolcularla birlikte antrenman yaptik, aktivite yaptik, sohbet ettik. Ertesi gün Besiktasli oldugum için bana sürpriz yaparak Besiktas müzesine ve stadyumuna götürdüler. Çok mutlu oldum. Ondan sonra Bogaz turu yaptik, daha sonra Ayasofya Camii ile Sultan Ahmet Camisi’ni gezdik. Daha sonra Arnavutköy Belediyespor ve Usak Spor maçini izledik. Maç çok güzel geçti, 1-0 kazandik. Onlari da tek tek tebrik ederim, onlarin da ayaklarina saglik" seklinde konustu.

Kaynak: İHA