Abdullah Avci Açiklamasi 'Kazanma Aliskanligini Tekrar Yakalamak Istiyoruz'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, oyunsal olarak çok eksikleri bulundugunu ancak kazanma aliskanligini yakalamak istediklerini söyledi.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasinda sahasinda Alanyaspor’u 1-0 maglup etti. Mücadelenin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, burada çok güzel duygular yasadiklarini belirterek, "Trabzonspor ile 118 maça çiktim. Harika isler yaptik. Tekrar bu heyecanin içinde olmak çok güzel ikinci kez bu sansi bana veren Ertugrul Dogan ve yönetim kurulan tesekkür ediyorum. Trabzonspor taraftari kulübün gerçek sahipleri geldigim günden itibaren hep destek oldular. Iyi oyun ve biraz daha fazla maç kazanarak onlarin buraya gelmesini saglayacagiz" dedi.

Ligin iyi organize olan takimina karsi oynadiklarini belirterek, "Ilk yarida savunma anlaminda dogru oynadik. Bugün özetinden maç kazanmak 5. olmak tekrar, oradaki takimlarin kaybetmesiyle bizim için güzel bir galibiyet, güzel bir baslangiç oldu. Oyunsal olarak çok eksiklerimiz var. Hücum anlaminda çok eksiklerimiz var. Pepe girdi son 10 dakika, onu sakatlanmadan getirmemiz lazim. Trezeguet önümüzdeki hafta gelecek. Bunlar döndügünde, tekrarlarimiz oldugunu kazanma aliskanligimizi yakalayacagimiz düsünüyorum. Abdülkadir Ömür, çok iyi bir oyun ortaya koydu. Daha pozitif daha önde oynayan, kazanma aliskanligini yakalayan bir takim oluruz "ifadelerini kullandi

Kaynak: İHA