Giresunspor-Boluspor Maçinin Ardindan

Trendyol 1. Lig’in 9. haftasinda Giresunspor’un evinde Boluspor’a 1-0 maglup oldugu maçin ardindan teknik direktörler mücadeleyi degerlendirdi.

Mücadelenin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Giresunpor’un hem ekonomik hem de taraftar yönünden kaderine terk edildigini ifade ederek, “Çok sey konusmak istemiyorum. Kadir’in kirmizi kart görmesinde yaptigi yanlis, keske yapmasaydi. Ben kazanan takimi kutluyorum. Ama Giresunspor ile bir sey konusunca yanlis anlasiliyorum. Bu kulübe sahip çikmak lazim. Giresunspor 10 kisi kaldiktan sonra ikinci yari çok iyi oynadi. Ama maglup olduk. Benden sonra baska gelecek arkadas da olsa yapacak bir seyi yok. Takimin durumu ve imkanlari bu. Genç oyunculari yönlendirmek lazim. Takima sahip çikmak lazim. Ben Kadir’i ilk sari kartta uyarmistim ama kirmizi kart görmesine neden olan itirazinda hakeme bir sey demedim diyor. Hakem ise, kendisine “lan” dedigini söyledi.

Eger lan ifadesi kullandiysa kirmizi karti göstermesi dogru. Sakin olmamiz lazim, profesyonel olmamiz lazim. Hakeme yalvardim atma zaten oyuncumuz yok diye ama degisen bir sey olmadi. Giresunspor’a sahip çikacak çok is adaminin yani sira taraftari da kayip. Giresunspor’u kendi kaderine birakmislar. Bana göre Boluspor’un çok iyi oyunculari var ama takim olamamislar. Buna ragmen biz çok iyi oynadik" diye konustu.



Kosukavak: “Bu galibiyete çok ihtiyacimiz vardi”

Boluspor Direktörü Yalçin Kosukavak ise, “Giresunspor’un bulundugu durum ile ayni konumdayiz. Giresun kadrosu transfere kapali genç oyunculardan olusmus ama çok iyi mücadele ediyorlar. Biz istikrar saglayamadigimiz sürece zorlanacagiz. Giresunspor maçini degerlendirecek olursak, ilk yari itibariyla oyundan memnun degiliz. Ikinci yarida Giresunspor 10 kisi kalinca daha çok alan bulduk. Duran toptan gol bulduk, bu puana çok ihtiyacimiz vardi. Devre arasina kadar maç kazanmamiz gerekiyor. Lig oldukça zor. Giresunspor’a basarilar dileriz, genç oyunculari da tebrik ederim. Ben futbolun sorunlarini konusmayi biraktim. Bugüne kadar konustuk ama hiç bir sorun çözülmedi. Çok güzel statlar yapiyoruz ama futbolu yönetemiyoruz. Bence hakemden futbolun sorunlarindan konusmak istemiyorum” dedi.

Kaynak: İHA