Cumhuriyet'in 100. Yilinda Ayak Tenisi Turnuvasi

Seyhan Belediyesi, Cumhuriyetin Kurulusunun 100.Yilinda düzenledigi 3. Geleneksel Ayak Tenisi Turnuvasi basladi.

Seyhan Belediyesi tarafindan Cumhuriyetin Kurulusunun 100.Yili vesilesiyle düzenlenen 3. Geleneksel Ayak Tenisi Turnuvasi Gürselpasa Hali Tesisleri’nde start aldi. Açilis karsilasmasinin baslama vurusunu Seyhan Belediyesi Spordan Sorumlu Baskan Yardimcisi Gökhan Üney yapti.

Seyhan Belediye Baskan Yardimcisi Gökhan Üney, Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay’in öncülügünde sporun ve sporcunun her zaman yaninda olup desteklerini esirgemediklerini belirterek, “ Cumhuriyetimizin kurulusunun 100. yildönümü nedeniyle planlanilan Ayak Tenisi Turnuvamiza 32 takim 128 sporcu katilim gösterdi. Üç gün sürecek olan turnuvada mücadele edecek olan tüm takimlarimiza basarilar diliyorum ” dedi.

Üney, Cumhuriyet’in kurulusunun 100.yildönümü nedeniyle ilk olarak baslattiklari Ayak Tenisi Turnuvasi’nin ardindan 21-23 Ekim tarihleri arasinda Gürselpasa Tenis Kortu’nda Veteranlar Tenis Turnuvasi, 25-27 Ekim tarihlerinde ise Füze Selami Spor Tesisleri’nde 3.Geleneksel Streetball Turnuvasinin düzenlenecegini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA