Mustafa Kaplan Açiklamasi 'Giresunspor Için Ligde Kalmak Sampiyonluk Kadar Büyük Basari Olacak'

Trendyol 1. Lig ekibi Giresunspor’da, teknik direktör Mustafa Kaplan, Giresunspor için bu sezonki en büyük basarinin ligde kalmak olacagini söyledi.

Kaplan, yaptigi açiklamada, “Genç bir takimiz ve alternatif oyuncularin olmamasi bizleri oyun anlaminda zor bir duruma sokuyor ancak bunun üstesinden gelmek için çok siki çalisiyoruz. Oyuncularim ile hem saha içinde hem de saha disinda sürekli olarak iletisim halindeyiz. Giresunspor’un ligde kalabilmesi için elimizden gelen tüm çabayi ve gayreti gösteriyoruz. Bunu basarabilecek bir takima sahibiz. Sezon sonunda ligde kalabilmek sampiyonluk kadar büyük bir basari olacak” dedi.



"Boluspor maçi bizim için çok önemli"

Pazar günü iç sahada oynayacaklari Boluspor maçina çok büyük önem verdiklerini ve tek hedeflerinin 3 puan oldugunu ifade eden Kaplan, “Adanaspor karsilasmasinin ardindan milli araya girmemiz sebebiyle takima 3 günlük bir izin vermistik. Izinin ardindan tesislerimizde toplanarak evimizde oynayacagimiz Boluspor karsilasmasi için hazirliklarimiza basladik. Ligde geride kalan haftalara baktigimizda ilk 5 haftada sahada sergiledigimiz oyun ve mücadele bizi memnun ediyordu ancak son haflarda yapilan bireysel hatalar sebebiyle kazanabilecegimiz maçlardan maglup ayrilmak durumunda kaldik. Simdi önümüzde Boluspor maçi var. Evimizde oynayacagimiz Bolu karsilasmasi bizler için çok önemli. Giresunspor taraftarlarina kendi evimizde 3 puan hediye etmek istiyoruz” diye konustu.



"Talha disindaki diger oyuncularimiz antrenmana basladi"

Takimda sakatligi bulunan oyuncular hakkinda da bilgiler veren Kaplan, “Adanaspor deplasmaninda 3 oyuncumuz sakatlandi ve 1 oyuncumuz da milli takimda. Erol Can Akdag sag dizinde ödem olusmasi, Ertugrul Senlikoglu kasik fitigi baslangici, Talha Ülvan sol arka adalesinde ödem olusmasi sebebiyle sakatliklari var. Vukan Savicevic’in ise gribal enfeksiyona bagli saglik problemi meydana geldi. Oyuncularimizin maç sonrasi kulüp saglik ekibimiz tarafindan tedavilerine baslandi ve geçtigimiz pazartesi günü Talha disindaki diger oyuncularimiz takim ile antrenmanlara basladilar. Talha’nin ise sakatligi devam ediyor, bugün saglik ekibi kontrolünde düz kosulara basladi.

Boluspor karsilasmasinda oynayip oynamayacagini doktorumuzun verecegi rapor dogrultusunda degerlendirecegiz” dedi.



Taraftarlara seslendi

Giresunspor taraftarlarina da bir çagrida bulunan Kaplan, “Giresunspor taraftarina buradan seslenmek istiyorum; biz Çotanak armanin daha iyi yerlerde olabilmesi adina tüm çabamiz ve gayretimizle mücadele ediyoruz. Taraftarlar her zaman takimlarin en önemli itici gücü olmuslardir. Bu noktada onlardan bir kez daha takimlarini desteklemelerini, tribünlerde bizlerin yaninda olduklarini göstermelerini istiyoruz. Bizler de insallah Boluspor karsilasmasindan alacagimiz 3 puani onlara hediye edecek ve bu mutlulugu birlikte paylasacagiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA