Turgutluspor Emin Adimlarla Yoluna Devam Ediyor

Manisa’nin TFF 3. Lig’deki temsilcilerinden Turgutluspor, haftayi deplasmanda 1954 Kelkit Belediyespor’u 2-0 yenerek kapatti. Turgutluspor Teknik Direktörü Ramazan Çelik, 1954 Kelkit Belediyespor maçini degerlendirdi.

TFF 3. Lig’de deplasmanda oynadiklari ve 2-0 kazandiklari 1954 Kelkit Belediyespor karsilasmasi hakkinda konusan Turgutluspor Teknik Direktörü Ramazan Çelik sunlari söyledi:

"Kazanarak yola devam etmek çok güzel. Futbol oynamaya çok elverisli olmayan bir zeminde oynadigimiz 1954 Kelkit maçina saha sartlarindan dolayi ilk 15 dakika oynamak istedigimiz oyun için zorlandigimizi söyleyebilirim. Sonrasinda hem sahayi tanidik hem de oyunumuzu sahaya yansittik. Genel olarak maça baktigimiz da kontrolü, çogu bölümde elimizde tuttuk. Çok sayida gol pozisyonu yakaladik. Bu pozisyonlardan ikisini gole çevirerek kazanmasini bildik. Takim olarak bir seyi artik çok iyi biliyoruz. Biz duygusu ve yüksek konsantrasyonla oynadigimiz her maçi kazanabilecek güce ve yeterlilige sahibiz. Bulundugumuz konumu sindirecek iradeye de sahibiz. Yolumuza devam edecegiz. Tüm enerjisini sahaya yansitan bütün oyuncularimizi tebrik ediyorum. Bu güzel galibiyet tüm Turgutlu halkina ve Turgutluspor taraftarlarina armagan olsun.”

Kaynak: İHA