Çesme Belediyespor Sezona Galibiyetle Basladi

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Çesme Belediyespor, 2023-2024 sezonunun ilk maçinda, sahasinda Asarlik Gençlikspor’u 1-0 yendi.

2023-2024 sezonuna güçlü bir kadro kurarak, sampiyonluk iddiasi ile baslayan Çesme Belediyespor, sezonun ilk maçinda Asarlik Gençlikspor’u kendi sahasinda agirladi.

Yogun bir kamp döneminin ardindan yeni sezonun ilk maçina çikan Çesme Belediyespor, aradigi golü 39. dakikada Serkan Bozkurt’un ayagindan buldu. Maçin ilk yarisi Çesme Belediyespor’un 1-0’lik galibiyeti ile sonuçlandi.

Maçin ikinci yarisinda Çesme Belediyespor 1-0’lik üstünlügünü korumaya çalisirken, Asarlik Gençlikspor maçin son dakikalarinda Çesme Belediyespor kalesine baski kursa da aradigi golü bulamayinca maçin galibi Çesme Belediyespor oldu. Sezonun ilk maçinda tribünler tamamen dolarken, maç boyunca Çesme Belediyespor taraftarlari takimlarina maçin son dakikasina kadar destek verdi.

"Camiamiza armagan olsun"

Galibiyetler sonuçlanan maçin ardindan bir açiklama yapan Çesme Belediyespor Kulübü Baskani Mustafa Kaymakçi, "Ilk maçimizda, yeni kurdugumuz kadromuzla galip gelmeyi basardik. Çesme Belediyespor camiasinin birlik ve beraberligi bu sezonu hedeflerimiz dogrultusunda bitirecegimize inaniyorum. Bu ilk galibiyetimiz, bize büyük destek veren Çesme Belediye Baskanimiz Ekrem Oran’a ve camiamiza armagan olsun" dedi.



"Galip geldigimiz için mutluyuz"

Çesme Belediyespor Teknik Direktörü Erman Kirmizi da maçin ardindan yaptigi açiklamada, "Ligin ilk maçlari genelde zor olur. Maçin son dakikalari zor geçti. Ama buldugumuz pozisyonlari degerlendirebilseydik daha farkli olabilirdi. Sonuçta galip geldigimiz için mutluyuz" diye konustu.

Kaynak: İHA