BIOR Yarislari Ödül Töreniyle Sona Erdi

Mugla’nin Bodrum ilçesinde, bu yil 11’incisi düzenlenen Bodrum Uluslararasi Optimist Yarislari (BIOR) ödül töreniyle sona erdi. Dereceye giren minik yelkencilere ödülleri verildi.



Bodrumspor tarafindan, Gençlik ve Spor Bakanligi ile Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle organize edilen 7 ülkeden 400 sporcunun katildigi 11’inci Bodrum Uluslararasi Optimist Yarislari sona erdi. 5 gün süren yarislarin ardindan Bodrumspor Yelken Subesi’nde ödül töreni düzenlendi.

Törene Bodrum Belediye Baskan Vekili Tamer Mandalinci, Bodrumspor Yelken Sube Sorumlusu Hadi Türk, antrenörler, sporcular ve aileleri katildi.

Tören Bodrum Belediye Baskanvekili Tamer Mandalinci’nin konusmasiyla basladi.

Program kapsaminda, Bodrumspor Yelken Sube Sorumlusu Hadi Türk sponsorlara plaket takdim ederken, antrenörlere hediye paketi verdi. Program kapsaminda dereceye giren minik yelkencilere ödülleri ve kupalari verildi.

Tören fotograf çekimi ve çekilisin ardindan sona erdi.

Spor dallarinda Bodrum’un ön plana çiktigini söyleyen Bodrum Belediye Baskanvekili Tamer Mandalinci, “Yunanistan, Bulgaristan, Misir, Estonya, Ukrayna, Isviçre, Azarbeycan ve ülkemizin farkli yerlerinden Bodrum’a gelen sizler 5 gün boyunca, yelken zamani olarak adlandirdigimiz bu zamanda mücadeleler verdiniz. Öncelikle katilan tüm sporculari yürekten kutluyorum. Siz genç yelkenciler, antrenörleriniz, aileleriniz, hakemlerimiz, yaptiginiz bu spor dalinin yani sira bizler için birer turizm elçisisiniz, dostluk ve baris elçisisiniz. Bodrumumuzu uluslararasi alanda bu tür etkinliklerle de adini duyurmak bizler için çok kiymetli. Turizmin yani sira çesitli spor dallarinda yapilan uluslararasi organizasyonlarla da ön plana çikmaya baslayan Bodrum’da böylesine etkili ve güçlü sampiyonalara da ev sahipligi yapmak için belediye olarak tüm gücümüzle çalismaya devam ediyoruz” dedi

Öte yandan, dereceye giren minik yelkenciler ise su sekilde siralandi; Takim birincisi: Türk Milli Takimi, Takim ikincisi: Yalikavak Yelken Spor Kulübü,

Takim üçüncüsü: Tekirdag Yelken Ihtisas Kulübü, Optimist Junior genel birincisi: Cengiz Eren Güvenç - Yalikavak Yelken Spor Kulübü, Optimist Junior genel ikincisi: Ahmet Arel Barut- Tekirdag Yelken Ihtisas Kulübü, Optimist Junior genel üçüncüsü Eren Kaan Erendemir- Galatasaray Spor Kulübü Yelken Subesi, Optimist Genel birincisi: Mehmet Erkut Budak- Türk Milli Takimi, Optimist Genel ikincisi: Alp Çinar- ARM Urla Yelken Genç ve Spor Kulübü, Optimist Genel üçüncüsü: Cengiz Eren Güvenç- Yalikavak Yelken Spor Kulübü.

Kaynak: İHA