Hatayspor Onursal Baskani Lütfü Savas Açiklamasi 'Volkan Hocamiz Hatay Ve Birçok Ilde Olan Depremin Elçisi De Oldu'

2032 Avrupa Futbol Sampiyonasi’nin futbol elçilerinden Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’i tebrik eden Hatayspor Onursal Baskani Lütfü Savas, “Süper Lig’deki yikilmis bir sehrin takimini bugüne kadar basariyla tasimak gerçekten zordu. Biz yönetim ve sehir olarak hocamiza güvendik. O da bu güveni bugüne kadar bosa çikarmadi. Hatay ve birçok ilde olan depremin elçisi de oldu” dedi.

2032 Avrupa Futbol Sampiyonasi’nin (EURO 2032) Türkiye ve Italya’nin ortak ev sahipliginde düzenleneceginin açiklanmasindan önce UEFA’ya bir sunum yapan Türk heyetinin futbol elçisi Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ile ilgili Hatayspor Onursal Baskani Lütfü Savas, Ihlas Haber Ajansi’na açiklamalarda bulundu.

Savas, “Öncelikle futbol elçisi olan Volkan Demirel’i tebrik ediyorum. Türkiye ve Hatay’i temsil ettigi için de tesekkür ederim. Volkan hoca gerçekten çok ahlakli, dürüst ve spor adamina yakisir bir sekilde Hatayspor’u bugüne kadar tasidi. Tabii ki bunlari yaparken bir nevi Hatay ve birçok ilde olan depremin elçisi de oldu. Bu kadar mesakkatli günleri basari ile geçiren ve bütün deprem bölgelerine sahip çikan bir spor adami ve futbol elçisi olarak Hatay sehrini ve bizi gerçekten gururlandirdi” seklinde konustu.



“Hocamiz güvenimizi bosa çikarmadi”

6 Subat depremlerinden sonra sporun baska bir yere evrildigini belirten Baskan Savas, "Süper Lig’deki yikilmis bir sehrin takimini bugüne kadar basariyla tasimak gerçekten zordu. Biz yönetim ve sehir olarak hocamiza güvendik. O da bu güveni bugüne kadar bosa çikarmadan çok basarili bir grafik çizdi. Bu kadar basarili bir spor adaminin, 2032’deki Avrupa Sampiyonasi’nda futbol elçisi olmasi çok isabetli bir karar olmus” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA