Enis Destan Açiklamasi 'Letonya'yi Yenip Yarisa Girmek Istiyoruz'

Ümit Milli Futbol Takimi golcüsü Enis Destan, San Marino maçindan sonra yaptigi açiklamada, "Önümüzdeki Letonya maçina odaklanmamiz lazim. Letonya’yi yenip, bu kampi 6 puanla bitirip, biz de bu yarisa girmek istiyoruz" diye konustu.

Ümit Milli Futbol Takimi, 2025 UEFA Avrupa U21 Sampiyonasi Elemeleri A Grubu 3. maçinda Ümraniye Belediye Sehir Stadi’nda karsi karsiya geldigi San Marino’yu 5-0’lik skorla yendi. Maçin ardindan basin mensuplarinin sorularini yanitlayan golcü futbolcu Enis Destan, "Açikça konusmak gerekirse San Marino bizim seviyemizde degildi. Buna sevinmemiz lazim. Önümüzde Letonya maçi var. Ona odaklanmamiz lazim. Zaten ona hazirlikti. Letonya’yi yenip bu kampi 6 puanla bitirip, biz de bu yarisa girmek istiyoruz" seklinde konustu.

Kendisi yerine oyuna giren ve hat-trick yapan golcü futbolcu Ercan Yardimci’nin performansinin sorulmasi üzerine Destan, "Erencan’i tebrik ediyorum. Oyuna benim yerime girmisti. Takima çok katki sagladi, averaji açmak açisindan. Biz bir takimiz. Kimin gol attigi önemli degil. Önemli olan oyun, skor" diye cevap verdi.

Kaynak: İHA