Denizlispor U17, Bandirma'ya 3 Puan Için Gitti

TFF Elit U17 Elit B Ligi 2. Grup 7. haftasinda deplasmanda Bandirmaspor ile karsilasacak olan Denizlispor U17 Takimi, uzun süredir devam eden kötü gidisatini 3 puan alarak degistirmek istiyor.

TFF Elit U17 Elit B Ligi 2. Grup 7. haftasinda deplasmanda Bandirmaspor’la mücadele edecek Denizlispor, maçin hazirliklarini tamamladi. Yarin saat 14.00’te Bandirma Edincik Futbol Sahasi’nda oynanacak olan karsilasmayi Balikesir bölgesinden Volkan Esen, Görkem Fidan, Hüseyin Taha Karapelit ve Firat Özgen hakem dörtlüsü yönetecek. U17 Elit B Ligi 2. Grup 7. haftasinda deplasmanda oynayacagi maçin hazirliklarini hafta boyu Teknik Sorumlu Hüseyin Ates nezaretinde sürdüren Denizlispor, bu maçi alarak çikisa geçmek istiyor. Bandirmaspor maçi hakkinda açiklamalarda bulunan yesil-siyahli takimin teknik sorumlusu Hüseyin Ates, takimdan 4 futbolcunun A takima çagrilip Burhaniye Belediyespor ile oynanan Türkiye Kupasi maçinda yer almasinin kendileri açisindan gurur verici olduguna dikkat çekerek, “Bandirmaspor maçinin hazirliklari gayet iyi gidiyor. Hafta içi çalistik. Bugün de son antrenmanimizi yaptik. Yarin yola çikiyoruz. Orada kampa girecegiz. Cumartesi de maçimizi oynayip insallah hayirlisi ile dönecegiz” dedi.



“Sansiz goller yiyoruz”

Müsabakalarda sansizliklar yasadiklarini söyleyen Teknik Sorumlu Ates, “Sansiz goller yiyoruz. Ben takimin verdigi emeklere üzülüyorum. Insallah artik o basit hatalari da yapmayip o yönde çalismalarimizi sürdürüp maçimizi oynayip gelecegiz. Dedigim gibi emekleri, sahada verdikleri mücadele o kazanma hirsi gelisime açik olmalari, gelisme azimlerinden memnunum. Insallah sezon sonunda A takimina daha fazla futbolcu verip Denizlispor’un A takimina katki saglamak istiyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA