Cumhurbaskani Erdogan'dan A Milli Futbol Takimi'na Tebrik Telefonu

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, EURO 2024 Elemeleri D Grubu 6. maçinda deplasmanda Hirvatistan’i 1-0 yenerek liderlige yükselen A Milli Futbol Takimi’ni telefonla arayarak tebrik etti.

A Milli Futbol Takimi, EURO 2024 Elemeleri D Grubu’nda deplasmanda Hirvatistan’i 1-0 yenerek liderlige yükseldi. Maçin ardindan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, ay-yildizli ekibi telefonla arayarak tebrik etti. Erdogan, ilk olarak kaptan Hakan Çalhanoglu ile görüserek, "Tebrik ediyorum. Gerçekten zor da olsa güzel bir netice oldu. Simdi artik lider konuma da geçtik. Bu hafta Letonya’yi da Konya’da maglup etmemiz halinde sonucu almis oluyoruz" dedi.

Çalhanoglu, Cumhurbaskani Erdogan’a tesekkür edip, ’Hocamiz da burada’ dedi ve sözü Montella’ya birakti. Italyan teknik adam da, "Benim için çok büyük bir onur Türkiye’yi futbolda temsil etmek. Hepimiz gururluyuz böyle bir galibiyet aldigimiz için" diye konustu.

Erdogan ise "Tebrik ediyoruz" dedikten sonra Italyanca "Grazie (Tesekkürler)" dedi.

Öte yandan Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak ve Türkiye Futbol Federasyonu Baskani Mehmet Büyükeksi de soyunma odasina gelerek millileri tebrik etti.

Kaynak: İHA