Çameli Voleybol Takimi Kupayi Baskan Arslan'a Takdim Etti

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yili dolayisiyla tüm yurtta düzenlenen Kamu Spor Oyunlari Turnuvasinda 3. olarak Çameli Belediyesi Voleybol Takimi, kupayi Belediye Baskani Cengiz Arslan’a takdim etti.



Türkiye Cumhuriyetinin 100. yili dolayisiyla Gençlik ve Spor Bakanligi koordinesinde tüm yurtta düzenlenen ve Denizli’de de Gençlik ve Spor Il Müdürlügünün gözetiminde gerçeklesen Kamu Spor Oyunlari Turnuvasinda 3.’üncü olan Çameli Belediyesi Voleybol Takimi ilçeyi gururlandirdi. Çameli Belediyesi personellerinden olusan takim, almis olduklari kupayi Belediye Baskani Cengiz Arslan’a takdim etti.

Önemli bir basari elde eden personellerini kutlayan Belediye Baskani Cengiz Arslan, “Kamu Spor Oyunlari Turnuvasinda bulunan tüm katilimcilara göstermis olduklari çaba için kutluyorum. Turnuvayi 3’üncü olarak tamamlayan Çameli Belediyesi Voleybol Takimi oyuncularimizi basarilarindan dolayi tebrik ederiz. Basta Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanligimiz olmak üzere Denizli Gençlik ve Spor Il Müdürlügümüze kamu personellerini sporla bulusturmak için düzenledikleri Kamu Spor Oyunlari etkinligi için tesekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA