Bu Maçta Kazanan Dostluk Oldu

Kocaeli protokolü, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun organize ettigi basketbol maçinda bir araya geldi. Keyifli anlara sahne olan karsilamada kazanan dostluk oldu.

Kocaeli kent protokolü, Çayirova Kapali Spor Salonu’nda gerçeklesen basketbol maçinda bir araya geldi. Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun organizasyonunda ve Çayirova Belediyesi’nin ev sahipliginde gerçeklestirilen basketbol karsilasmasi,

Amatör Spor Haftasi çerçevesinde düzenlendi.

Organizasyona Çayirova Kaymakami Ahmet Önal, Çayirova Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haci Ali Mantar, Kocaeli Il Milli Egitim Müdürü Ömer Akmensen, Kocaeli Il Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yavaser, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Baskani Murat Aydin, Gebze Ilçe Saglik Müdürü Dr. Ilhan Kadioglu, Çayirova Ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Ibrahim Sahin, daire baskanlari birim müdürleri ve gazeteciler katildi.

Keyifli anlara sahne olan basketbol maçinda, Çayirova Belediyesi Basketbol Takimi’nin yildiz oyunculari Oguz Savas ve De’Jon Davis de kent protokolüne eslik etti. Dolu tribünler önünde oynanan basketbol maçinda, protokol üyelerinin attiklari basketler büyük alkis aldi. 2 periyot üzerinden oynanan karsilasmanin sonunda kazanan dostluk oldu.

Maç sonunda açiklamalarda bulunan Çayirova Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi, "Amatör Spor Haftasi çerçevesinde ev sahipligini yaptigimiz ve çekismeli geçen basketbol müsabakasinda basketlerimizi dostluk için attik. Tüm katilimcilarimizi tebrik, Çayirovali sporsever kardeslerimize ve programda emegi geçen herkese tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA