Baskan Bakkalcioglu Kadin Voleybol Takiminin Hazirlik Maçini Izledi

Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü Kadin Voleybol Takimi’nin hazirlik maçini izledi ve takima yeni sezonda basarilar diledi.

Baskan Bakkalcioglu 15 Ekim’de baslayacak olan Türkiye Voleybol Federasyonu Kadinlar 2. Lig’i maçlari öncesinde yogun bir tempoda çalismalarini sürdüren ‘Bizim Kizlar’in Yeni Kapali Spor Salonundaki Ortakçi Cam Inegöl Orhaniye Voleybol Takimi ile karsilastigi hazirlik maçini izledi. Maçi bir süre izleyen Baskan Bakkalcioglu, takim ve çalismalar hakkinda teknik ekipten bilgi aldi, sporcularla görüstü. Takima yeni sezonda basarilar dileyen Baskan Bakkalcioglu “Takimimizin Türkiye Voleybol Federasyonu Kadinlar 2. liginde ilçemizi basariyla temsil edecegine yürekten inaniyor kendilerine 1. lig yolunda basarilar diliyorum. Yolunuz açik olsun” dedi.

Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü Kadin Voleybol Takimi bütün Bozüyüklülerin davetli oldugu sezonun ilk maçini 22 Ekim 2023 Pazar günü saat 14:00’te Bozüyük Yeni Kapali Spor Salonu’nda Karabük Gençlik Spor Voleybol Takimi ile oynayacak.

Kaynak: İHA