Milliler, Hirvatistan Maçi Hazirliklarini Sürdürdü

A Milli Futbol Takimi, 12 Ekim Persembe günü Hirvatistan ile oynayacagi 2024 Avrupa Sampiyonasi grup eleme maçinin hazirliklarinda ikinci günü geride birakti. Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde günü çift antrenmanla geçiren ay-yildizlilar, yarin Istanbul’dan karsilasmanin oynanacagi Osijek’e gidecek.

A Milli Futbol Takiminin sabah antrenmani, saat 10.30’dan baslayarak iki grup halinde gerçeklestirilirken, her iki grup da video görüntüleri esliginde yapilan taktiksel hazirlik sonrasinda sahaya geçti. Sahada ise isinma hareketlerinin ardindan taktiksel çalismalar yapildi. Aksam saat 17.00’de baslayan ikinci antrenmanda ise yine video görüntüleri esligindeki taktiksel hazirligin ardindan sahaya geçilirken, sahada ise neseli anlara sahne olan isinma bölümünün ardindan 5’e 2 çalismasini takiben taktiksel çalismalar ve maç yapildi.

Dünkü antrenmanda hafif sakatligi nedeniyle yer alamayan Orkun Kökçü ve seyahat programi nedeniyle dün aksam saatlerinde kampa katilan Ridvan Yilmaz bugünkü antrenmanlarda yer alirken, sakatligi devam eden Yusuf Sari çalismalara katilmadi.

Ay-yildizlilarin bu aksamki antrenmanini TFF Milli Takimlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altintop da takip ederken, milli futbolcu Cengiz Ünder de kampi ziyaret etti ve idmani izledi.

Milliler, yarin saat 10.30’da basina kapali olarak yapacagi antrenmanla Hirvatistan maçinin hazirliklarina devam edecek, saat 15.00’te ise Hirvatistan’in Osijek kentine gidecek.

Kaynak: İHA