Manisa FK Yeni Yönetimini Tanitti

Manisa Futbol Kulübü’nde yeni yönetim kurulu gerçeklesen basin toplantisiyla kamuoyuna tanitildi.

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Manisa Futbol Kulübü’nde yeni yönetim kurulu kamuoyuna tanitildi. Fikri Bayril Spor Tesisleri’nde gerçeklesen toplantida Kulüp Baskani Mevlüt Aktan ve yeni yönetim kurulu basin mensuplarinin karsisina çikti. Toplantida konusan Baskan Aktan, “Öncelikle bugüne kadar bizlerin yaninda olan ancak yeni yönetimimizde yer almayan arkadaslarimiza kulübümüze vermis olduklari emeklerden dolayi tesekkür ediyorum. Yeni yönetimimizin de Manisa Futbol Kulübümüze, Manisa futboluna ve Türk futboluna hayirli olmasini diliyorum. Aramiza yeni katilan arkadaslarimizin, kulübümüzün bayragini daha ileriye tasimamizda bizlere güç katacagina inaniyoruz” dedi.

Yeni yönetimle birlikte hedeflerinden de bahseden Baskan Aktan, “Yeni dönemde öncelikli hedefimiz stat olacak. Biliyorsunuz 19 Mayis Stadi’yla ilgili zor bir süreç yasiyoruz. Bunu en kisa sürede tamamlayip artik maçlarimizi orada oynamak istiyoruz. Bunun için Gençlik ve Spor Bakanimiz Osman Askin Bak’a olumlu bir ziyaret gerçeklestirdik. Bakanimiz, stadin bir an önce faaliyete geçmesi için gerekli destegi bizlere verdi. Mümkün olan en kisa sürede yeni stadimiza geçmek istiyoruz. Orada stadin fiziki sartlari daha iyi olacak. Taraftarlarimizin, futbolseverlerin bizlere destek olmasini istiyoruz” ifadelerini kullandi.

“En büyük hedefimiz Manisa adini Süper Lig’de temsil etmek”

En büyük hedeflerinin ise Süper Lig oldugunu belirten Baskan Aktan, “Manisa Futbol Kulübü olarak tabi en büyük hedefimiz Süper Lig’e çikmak. Bunun için çalisiyoruz. Tesislesme konusunda önemli isler yaptik. Stat konusunda sona yaklastik. Artik Manisa adini Süper Lig’de temsil etmek istiyoruz. Bütün hedefimiz, amacimiz bu yönde. Tüm Manisa halkini, Manisali futbolseverleri bu kulübe destek olmaya davet ediyorum. Bu kulüp Manisa’nin kulübü. Manisa’yi her alanda en iyi sekilde temsil ediyor. Milli Takimlara sporcu gönderiyor, Türk futboluna bir çok futbolcu kazandiriyor. Herkesin bu kulübe sahip çikmasi gerekiyor” seklinde konustu.

Manisa FK yeni yönetimi ise su isimlerden olustu: Baskan Mevlüt Aktan, Engin Anli, Hüseyin Hasacar, Ali Uçak, Erdem Özkan, Akin Sadettin Gezgin, Seyit Ali Özmen, Efe Girisken, Mustafa Ali Cimbil, Mustafa Genç, Ömer Baysal, Salih Karaagaç, Ali Gerdan, Ilker Güngör, Kemal Göksenin, Mehmet Arslan, Rifat Sari, Mustafa Kaplan, Adnan Onur, Sahin Kartal, Isa Özdemir, Kerim Gençoglu, Mesut Peker, Cahit Serkan Kumdagici.

Kaynak: İHA