Hokey Oyunculari, Pursaklar Belediye Baskani Çetin'i Ziyaret Etti

Pursaklar Belediye Spor Kulübü erkek ve kiz U16 Hokey Takimi ve Badminton sporculari, Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin’i ziyaret etti.

Spora ve sporcularin gelisimine büyük önem veren ve bu dogrultuda her yeni gün ilçeye yeni spor kompleksleri kazandiran Belediye Baskani Ertugrul Çetin önderligindeki Pursaklar Belediye Spor Kulübü, yapmis oldugu yatirimlarin meyvesini toplamaya devam ediyor. Türkiye ikincisi olan Pursaklar Belediye Spor Kulübü U16 Hokey erkek ve kiz takimlari, badmintonda Yigitcan Erol, Zisan Yaren Ceylan ve Seyma Buket Koç göstermis olduklari basarili performanslarla ikinci olmalarinin ardindan Çetin’i makaminda ziyaret etti.

"Sporcularimiz turnuvalarda kazandiklari basarilarla bizlerin gögsünü kabartmaya devam ediyor"

Sporcularin, her geçen gün yeni basarilar elde ederek Pursaklar’a büyük gurur yasatmaya devam ettiklerini belirten Çetin, ‘‘Ilçemizde sportif anlamda birçok yatirimimiza devam ediyoruz. Ilçemize yeni spor salonlari kazandiriyor, sporcularimiza desteklerimizi sürdürüyoruz. Sporcularimiz da ulusal ve uluslararasi turnuvalarda kazandiklari basarilarla bizlerin gögsünü kabartmaya devam ediyor. Pursaklar Belediye Spor Kulübümüzün Badminton ve Hokey Takimi ayri ayri müsabakalarda kupalariyla geldiler. Sporcularimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum’’ dedi.

Pursaklar’i gururla temsil eden U16 Hokey Takimi ve badminton sporculari, elde ettikleri basariyi Çetin’le paylasirken, desteklerinden dolayi tesekkürlerini ilettiler.

Kaynak: İHA