Stanojevic Açiklamasi 'Bütün Sorunlari Çözecegime Inaniyorum'

Konyaspor Teknik Direktörü Alelsandar Stanojevic, Besiktas karsisinda maçin kirilma noktasinin ilk yarinin son dakikalarinda yedikleri gol ile penalti ve kirmizi kart pozisyonlarinin oldugunu belirterek, “Yaptigim ise gayet sonuna kadar güveniyorum ve bu noktada bütün sorunlari çözecegime inaniyorum” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Alelsandar Stanojevic, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasinda iç sahada Besiktas’a 2-0 maglup olduklari maçin ardindan basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Aleksandar Stanojevic, “Bugünkü maçin kirilma noktasi ilk yarinin son dakikalariydi. Fakat kesinlikle bugün maçin anahtar noktasi penalti ve kirmizi kart pozisyonlarinin oldugunu söyleyebilirim. Bunlardan sonra bizim sahaya dönmemiz oldukça zor oldu. Son deplasman maçinda Ankaragücü güçlü bir rakip olsa da beraberlikle ayrildik. Aslinda su anda stabil bir durumdayiz. 5.’likten sadece 3 puan uzaktaydik. Burada bir sorunun oldugunu düsünmüyorum. Fakat bugün tabii ki galibiyet almamiz çok zordu. Anormal pozisyonlarin oldugunu söyleyebilirim. Belki de penalti ile ilgili kurallari bilmiyorumdur. Bugün iki tarafin da çok iyi pozisyonlar çikarmadigini söyleyebilirim. Bu durum Besiktas içinde geçerli. Penalti pozisyonu gayet açik. Bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Fakat açik ve net pozisyondu. Elbette bugün olan pozisyonlar maçin gidisatini degistiren pozisyonlardi. Tabii ki futbol, ne olacagi belli olmuyor” dedi.

Hakemlerle ilgili çok fazla yorum yapamayacagini söyleyen Stanojevic, “Bu benim isim degil. Çok bariz ve net penalti pozisyonuydu. Baktigimiz zaman aslinda iyi bir baslangiç yaptigimizi söyleyebilirim. Son 2 karsilasmaya kadar istedigimiz yerden 3 puan uzaktaydik. Bu sadece tek bir karsilasma, tek bir maç. Ankaragücü’ne kadar gayet iyi bir performans sergiledik. Ancak evimizdeki Rize maçinda bir hatamiz oldu. Sezon basinda kulübümüz ve yönetimimiz seçim sürecindeydi. Bu yüzden geç gelen oyuncu gruplarimiz oldu. Oyuncularimiz hazir degildi. Burada elbette yapacak bir sey yoktu. Öncelikle en büyük sorumluluk bana ait. 3 hafta önce gayet güzel anilardan bahsederken su anda kötü bir durumdan bahsediyoruz. Bu bir futbol ne olacagi belli olamiyor. Hazir olmayan oyuncularimiz oldu. Geç gelen oyuncularimiz oldu. Yaptigim ise gayet sonuna kadar güveniyorum ve bu noktada bütün sorunlari çözecegime inaniyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA