Manisa BBSK, Euro Cup Eleme Maçlarina Ev Sahipligi Yapacak

Manisa Büyüksehir Belediyespor Kulübü Baskani Bora Çaylan, bu hafta basketbol takiminin oynayacagi Europe Cup eleme turu maçlarina tüm Manisalilari davet etti. Çaylan, "4 ve 5 Ekim tarihlerinde tek koltuk bos kalmayacak sekilde Muradiye Spor Salonu’nu dolduracagimiza tüm yüregimle inaniyorum. Hep birlikte tarih yazacagiz. Haydi Manisa! Haydi Manisalilar! Manisa spor tarihinin en önemli günlerinde sen de bu coskuya ortak ol!" dedi.

Manisa Büyüksehir Belediyespor Basketbol takimi, 3-5 Ekim tarihlerinde oynanacak Europe Cup Eleme Turu B Grubu’nda ev sahibi olarak mücadele edecek. Eleme turunda ilk olarak 3 Ekim Sali günü Porto ve Nevezis karsi karsiya gelecek. Tarzanlar ise 4 Ekim Çarsamba günü Litvanya Temsilcisi Nevezis, 5 Ekim Persembe günü Portekiz temsilcisi Porto ile Muradiye Spor Salonu’nda karsilasacak. Üç karsilasma da saat 19.00’da oynanacak.

"Manisa spor tarihinin en önemli günlerinde sen de bu coskuya ortak ol"

Manisa BBSK Baskani da Bora Çaylan, Avrupa kmaçlari öncesinde açiklamalarda bulundu. Çaylan, "Adim adim ilerleyerek Avrupa kupasi vizesi aldigimiz sezona kadar geldik. Bu basarilari yakalarken 6. adam rolünde olan taraftarlarimizin destegi göz ardi edilemez. Bugüne kadar taraftarlarimizla birlikte çok önemli basarilara imza attik. Hafta içinde oynayacagimiz ve hem ülke sporu hem de Manisa’miz için büyük öneme sahip maçlarimizda taraftarlarimizi yine aramizda görmek istiyoruz. Taraftarlarimizdan aldigimiz güçle Europe Cup’ta finale kadar gidebilecegimize inaniyorum. 4 ve 5 Ekim tarihlerinde tek koltuk bos kalmayacak sekilde Muradiye Spor Salonu’nu dolduracagimiza tüm yüregimle inaniyorum. Hep birlikte tarih yazacagiz. Bu coskuya tüm Manisalilari ortak olmaya davet ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA