Kusadasispor Galibiyet Serisini Sürdürüyor

TFF 3. Lig 3’üncü grupta mücadele eden Kusadasispor, deplasmanda 1922 Konyaspor’u 2-0 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.

TFF 3. Lig 3’üncü grupta mücadele eden Aydin temsilcisi lige harika bir baslangiç yapti. Kendi evinde Akhisar ve Silivrispor’u rahat geçen güvercinler, deplasmanda Kütahyaspor’un ardindan 1922 Konyaspor deplasmanindan da galibiyetle döndü. Ilk yari Kusadasispor daha etkili oynasa da bekledigi golü bulamadi. Ikinci yarinin baslamasi ile kontra ataklarla 1922 Konyaspor kalesini yoran siyah beyazlilar bekledigi golü 53’üncü dakikada Çagri Ortakaya’nin ayagindan buldu. Dakikalar 82’yi gösterdiginde ise Dilaver Güçlü’nün ortasina sik bir kafa vurusu yapan Hüseyin Çolak durumu 2-0’a getirdi. Maçta baska gol çikmadi ve Kusadasispor 4’te 4 yaparak puanini 12’ye yükseltti.

Maçtan sonra açiklama yapan teknik direktör Fatih Çardak “Zor bir deplasman oldugunu söylemeliyiz. Hiç galibiyeti olmayan takimlar daha hirsli oynar bir çikis ararlar ve biz bunun bilincinde sahaya çiktik. Disiplinli oynadik dogru oynadik ve deplasmandan 3 puan ile döndük. Haftaya Kusadasi’nda Bayburt’u da yenip galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.

Kusadasispor Sportif Direktörü Ahmet Burak Solakel “Oyuncularimizi tek tek kutluyorum. Zor bir deplasmandan 2-0 gibi net bir skorla döndügümüz için mutluyuz. Önümüzde ki hafta Bayburtspor maçina iyi hazirlanip 3 puani alacagiz” dedi.

Kaynak: İHA