Ismail Serbest Açiklamasi 'Kötü Giden Gidisata Dur Demek Için Mücadele Edecegiz'

Alanyaspor Yardimci Antrenörü Ismail Serbest, Adana Demirspor maglubiyetinin ardindan, ”Buraya büyük umutlarla gelmistik ama maalesef istedigimiz oyunu ve istedigimiz puani almadan dönüyoruz. Bizim adimiza kötü bir geceydi” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasinda Alanyaspor deplasmanda karsilastigi Adana Demirspor’a 4-0 maglup oldu. Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan cezali oldugu basin toplantisina yardimci antrenör Ismail Serbest katildi.

Serbest, “Buraya büyük umutlarla gelmistik ama maalesef istedigimiz oyunu ve istedigimiz puani almadan dönüyoruz. Bizim adimiza kötü bir geceydi, rakibin en iyi yaptigi, en önemli özellikleri olan geçis oyununa maalesef çare bulamadik. Bütün hafta bunlari çalismistik ama çözüm maalesef bulamadik. Bu kadar kolay maglup olabilecegimizi beklemiyorduk. Tabii yenilebilirsin futbolda var ama bu kadar kolay özellikle ikinci golden sonra oyun tamamen koptu bizim adimiza. Hiçbir sekilde cevap veremedik. Adana Demirspor’un özellikle hizli oyunculari ve bireysel becerileri iyi olan oyuncular olmasi skoru bir anda aleyhinize çevirdi. Artik bu maçi burada birakmaliyiz, cuma aksami çok önemli bir Karagümrük maçini oynayacagiz. Artik bu son iki maçlik bizim için kötü giden gidisata dur demek için elimizden gelen bütün çalismayi mücadeleyiz gösterecegiz” sözlerine yer verdi.

Kaynak: İHA