Gaziantep FK, Sumudica Ile Küllerinden Dogdu

Gaziantep Futbol Kulübü, Marius Sumudica’nin teknik direktörlük görevine gelmesinin ardindan üst üste 2 galibiyet alarak en alt siradan kurtuldu.

Trendyol Süper Lig takimlarindan Gaziantep Futbol Kulübü, Marius Sumudica’nin teknik direktörlük görevine gelmesinin ardindan yükselise geçti. Erdal Günes yönetiminde ligin ilk 4 haftasinda sirasiyla Fenerbahçe (2-1), Sivasspor (3-1), Konyaspor (2-0) ve Galatasaray (3-0) maçlarindan maglubiyetle ayrilan Gaziantep FK, genç çalistirici ile karsilikli anlasarak yollarini ayirdi.

Sumudica ile birlikte galibiyetler de geldi

Gaziantep FK, daha sonrasinda ise takimin basina eski teknik direktör Marius Sumudica’yi getirdi. Gaziantep ekibi, tecrübeli çalistiricinin göreve gelmesinin ardindan deplasmanda Kayserispor’a 2-0 maglup olduktan sonra ligin 6. haftasinda konuk ettigi Istanbulspor’u 2-0 maglup ederek hem ligdeki ilk galibiyetini aldi hem de maglubiyet serisine son verdi. Rumen çalistirici yönetiminde yükselise geçen Kirmizi-siyahlilar, 7. haftada ise deplasmanda Samsunspor’u 2-1 maglup ederek üst üste ikinci galibiyetini aldi. Bu sonuçla puanini 6’ya yükselten Gaziantep FK, sezon basindan beri demir attigi ligin dibinden yukari çikti.

Gaziantep ekibi, adeta küllerinden dogdu

Rumen çalistirici Marius Sumudica yönetiminde kendine gelen Gaziantep ekibi, adete küllerinden dogarken, gelecek haftalarin merak uyandiran takimlar arasina girdi. Gaziantep FK, ligin 8. haftasinda deplasmanda Basaksehir’e konuk olduktan sonra 9. haftada sahasinda Antalyaspor ile karsilasacak. Kirmizi-siyahlilar, 9. haftada ise zorlu Besiktas deplasmanina gidecek.

Kaynak: İHA