Erzurumspor FK - Boluspor Maçinin Ardindan

Trendyol 1. Lig’in 7. haftasinda Erzurumspor FK’nin Boluspor’u 1-0 maglup ettigi maç sonrasi teknik direktörler degerlendirmelerde bulundu.

Karsilasma sonrasi açiklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Yalçin Kosukavak, dört hafta boyunca iyi bir oyun oynadiklarini belirterek, “Maalesef bugün bu iyi oyunumuzu sahaya yansitamadik. Topa sahip olamadik. Bu yüzden istedigimiz oyunu sahaya yansitamadik. Erzurumspor’u tebrik ederim. Insallah önümüzdeki Göztepe maçinda bu maçi telafi ederek daha iyi bir çizgiye girmis oluruz” dedi.



Erzurumspor FK cephesi

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, geçen haftaki maçta da oyuncularinin galibiyeti hak ettiklerini ancak maçta son dakikada hiç olmayacak talihsizlikle maglup tamamladiklarini belirterek, “Ama biz geçen haftaki maglubiyetin ardindan ayni oyunu sürdürdügümüz takdirde önümüzdeki haftalarda Erzurumspor’un ligi çok rahat ve çok güzel bir yerde bitirebilecegini söylemistik. Bugün geçen haftanin da üzerine konulan bir oyun vardi. Topa daha çok hakim olduk. Zannediyorum tek verdigimiz pozisyon maçin son dakikasindaki bir yan topta kafa vurusuydu. Girdigimiz en az üç dört tane çok net pozisyon vardi. Futbol adina iyi seyler vardi. Geçen hafta biz yenilirken maçin hakemini tebrik etmistik. Gerçekten müthis bir hakem performansi göstermisti. Inanilmaz iyi maç yönetmisti. Buna ragmen maçtan sonra hem sosyal medya hesaplarimizdan hem maçtan sonraki basina maçin hakemi tebrik ettigimi söylemistim. Ama ne yazik ki bugünkü hakem için ayni seyi söyleyemeyecegim. Gerçekten bizim adimiza talihsiz bir maç yönetti. Verilmeyen sari kartlar, rakibe bize çok kolay verilen sari kartlar. Oyuncularimiza tesekkür ediyorum. Gerçekten çok çok önemli bir futbol ortaya koydular. Üst düzey bir futbol oynadilar. Kendilerini tebrik ediyorum. Simdi hemen cuma günü oynayacagimiz Kocaeli maçina odaklanacagiz. Bugün sevinecegiz biraz ama yarindan itibaren Kocaeli maçina odaklanacagiz. Biz lige baslarken öncelikli hedefimiz iki tane hedef koymustuk. Transfer açilirsa ilk alti yedi için oynayacak. Ya da ilk iki için oynayacak bir takim kurdugumuz takima göre hedef belirleyecektik. Ama biz bu seneki hedefimiz su an transfer açilmadigi için söylüyorum. Devre arasi farkli gelismeler olur. Hedefimizi degistirebiliriz. Ama biz su anki hedefimiz taraftarimiza güzel futbol seyrettirmek. Terinin son damlasina kadar savasan mücadele eden bunun yaninda futbolun da gereksizliklerini yerine getiren bir takim seyrettirmek. Ama devre arasi ki gelismelerden sonraki süreci o zaman degerlendiririz. Ayrica bugün yapilan terör girisimini de kiniyorum. Ankara’da meydana gelen terör girisimini kiniyorum, biz bugün Cumhuriyet formasiyla oynadik. Ben buna hem Cumhuriyet formasi hem de Atatürk formasi diyorum. Farkli bir detay var bu formada. Arkasinda Kemal Atatürk’ün imzasi var. Milli sinirlar içinde vatan bir bütündür, parçalanamaz diyor. “diye konustu.

Kaynak: İHA