Böyle Olur Hakemlerin Nikahi

Manisa’da uzun yillar hakemlik yapan Türkiye Futbol Federasyonu gözlemcilerinden Uygar Yakup Olgar’in nikah töreni, davetlilere ’Böyle olur hakemlerin nikahi’ dedirtti.

Hakemlik görevinin ardindan TFF’de gözlemci olarak çalisan Uygar Yakup Olgar, Yunusemre Belediyesi çalisanlarindan Gülsah Öztatlici ile dünya evine girdi. Uygar Yakup Olgar ve Gülsah Öztatlici çifti, Manisa Millet Çarsisi Konferans Salonu’nda düzenlenen nikah törenine faal futbol hakemleri Tuba Kaya, Kübra Nur Akarsu ve Irmak Tüzen’den olusan hakem heyetinin arkasindan Sampiyonlar Ligi müzigiyle esliginde geldi.

Çiftlerin nikahini Yunusemre Belediye Baskani Mehmet Çerçi kiyarken, Süper Lig hakemi Koray Gencerler ve Basak Ustamehmetoglu da nikah sahitligini yapan isimler oldu.

Gürcistan Futbol Federasyonu MHK Baskani Cüneyt Çakir’in da nikah töreni esnasinda telefonla baglanarak Uygar Yakup Olgar ve Gülsah Öztatlici’yi tebrik etmesi törene ayri bir renk katti.

Gelin Gülsah Öztatlici’nin ’41 yil sonra evet’ demesi davetlilerin yüzünü güldürürken, Yunusemre Belediye Baskani Mehmet Çerçi’nin genç çiftleri kari-koca ilan etmesiyle nikah töreni sona erdi.

Kaynak: İHA