Erol Bulut Açiklamasi 'Üzüntülü Bir Sekilde 1 Puanla Ayriliyoruz'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Istanbulspor maçindan sonra yaptigi açiklamada, "Üzüntülü bir sekilde 1 puanla ayriliyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasinda Gaziantep FK deplasmanda karsilastigi Istanbulspor ile 1-1 berabere kaldi. Mücadelenin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, "Bugün buradan üzüntülü ayriliyoruz. Son dakikada kaybettigimiz 2 puan var. Bugünle birlikte uzatmalarda kaybettigimiz 10 puan oldu. Bu bizi fazla üzüyor. Geçen hafta kazandigimiz 1 puan oldu. Böyle maçlarda 2. golü bulamadiginizda maçlar sikintiya giriyor. Ikinciyi bulmus olsaydik rahatlikla kazanabilecegimiz bir maç olacakti. Oyunun kontrolü bizde olan bir maçti. Maalesef 2. golü bulamadik. Üzüntülü bir sekilde 1 puanla ayriliyoruz" diye konustu.

Ligde bu hafta oynayacaklari Fenerbahçe maçi hakkinda ise Bulut, "Ligde her maç zor. Her puan çok degerli. Büyük takimlara karsi nasil oynadigimizi biliyoruz. Zor bir maç olacak. Basaksehir’e karsi, Besiktas’a karsi nasil oynadiksa önümüzdeki maça da ayni sekilde hazirlanacagiz" dedi.

Kaynak: İHA