Sahinbey Ampute Emin Adimlarla Yola Devam Dedi Açiklamasi 8-0

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi, deplasmanda Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü Ampute Futbol Takimini 8-0 maglup ederek ligdeki çikisini sürdürdü.

Sampiyonluk hedefine dogru emin adimlarla ilerleyen Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi, bu yolda bir engeli daha asti. Deplasman da Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi ile karsi karsiya gelen mavi beyazli ekip, güçlü rakibini 8-0 gibi farkli bir skorla maglup ederek ligdeki çikisini emin adimlarla sürdürdü.

“Iki takimi da tebrik ediyorum”

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Baskani Cuma Güzel, alinan galibiyetten dolayi mutlu olduklarini belirterek, “Sahinbey Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi olarak deplasmanda Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi ile karsilastik. Iki takiminda teknik ekibini ve sporcularina göstermis olduklari mücadeleden dolayi kutluyorum. Rakibimizi 8-0 maglup ettik. Aldigimiz galibiyetlerle sampiyonluga dogru emin adimlarla yürümeye çalisiyoruz. Bu yolda bizden desteklerini esirgemeyen taraftarimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA