Gökçebeyspor Lideri Kendi Sahasinda Devirdi

Zonguldak 1. Amatör Küme Çaycuma Grubu’nda sampiyonluk mücadelesi veren Gökçebeyspor, Gökçebey ilçe sahasinda Zonguldak Gençlerbirligi ile karsi karsiya geldi .

Karsilasma Gökçebeysporlu taraftarlarin yogun katilimi ile gerçeklesti. Yaklasik 650 taraftar maçi seyir etti. Taraftarlarin destegi ile ikinci dakikada alinin golü ile öne geçerken 30 ve 40.dakikada Bekir ve Okay’in golleriyle ilk yariyi 3-0 önde kapatti. Ilk yarida etkili futbol oynayan Gökçebeyspor ikinci yarida yedigi gollerle durum 3-3 beraberlige geldi. Zonguldak Gençlerbirligi’nde kaleci ve defans oyuncusunun çarpismasi ile yere yigilan kaleciye Gökçebey spor Takim saglik görevlisi Koray Karademir müdahale etti.

Zonguldak Gençlerbirligi’nde saglik görevlisinin olmamasi dikkat çekti. Karsilasmada uzatma dakikalari oynanirken Gökçebey spor kontra atakla ataga çikmasiyla golü buldu ve sahadan 4-3 galip ayrildi. Maç sonu açiklamada bulunan Belediye baskani Vedat Öztürk, "Ben futbolun içinden gelmis biriyim. Maçta çok heyecanli anlar oldu. Futbol kardesliktir, kazanmakta var kaybetmekte. Ben bugün burada inanmis bir seyirci ve onlari mahcup etmeyen futbolcu kardeslerimi gördüm. Insallah bu yolun sonu önce süper amatör sonra 3.lig yükselmek olur" dedi.

Kaynak: İHA