Erzincan'da Buz Gibi Havada Galatasarayli Taraftarlarin Galibiyet Coskusu

Spor Toto Süper Lig’in 18’inci haftasindaki dev derbide Galatasaray, Fenerbahçe’yi Kadiköy’de 3-0 maglup etti. Maçin bitis düdügü ile birlikte Erzincan’da buz gibi havada Galatasarayli taraftarlarin galibiyet coskusu yasadi.

Spor Toto Süper Lig’in 18’inci haftasinda Fenerbahçe ile Galatasaray karsi karsiya geldi. Dev derbinin ilk yarisi Oliveira’nin golüyle 1-0 sari-kirmizililarin üstünlügüyle tamamlandi. Ikinci yarida da Kerem Aktürkoglu ve Mauro Icardi’nin golleriyle durumu 3-0’a getiren sari kirmizili ekip maçi da bu skorla kazanmayi basardi. Maçin bitis düdügü ile birlikte de Galatasaray taraftarlari Erzincan’da Dörtyol Meydani’na akin etti. Ordu Caddesinden sloganlar atarak Dörtyol Meydanina gelen Galatasarayli taraftarlar büyük bir sevinçle galibiyet kutladi.

Bazi taraftar araçlariyla sehir turu atarken, bazi taraftarlar da ellerinde bayrak ve atkilarla meydanda takimlari lehine tezahüratlarla galibiyet sevincini doyasiya yasadi. Polis kent genelinde genis çapli güvenlik tedbiri aldi.

Kaynak: İHA