Dursun Özbek Açiklamasi 'Galatasaray'da Sov Devam Edecek'

Galatasaray Kulübü Baskani Dursun Özbek, Fenerbahçe galibiyeti sonrasi yaptigi açiklamada, ligde sovlarinin devam edecegini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasinda Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe’yi deplasmanda 3-0 maglup etti. Maçin ardindan stadyum disinda basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Galatasaray Baskani Dursun Özbek, “Sov devam ediyor. Güzel bir maç oldu. Fenerbahçe de güzel mücadele etti. Eksiklerimiz çoktu. Buna ragmen çok güzel bir futbol oynadik. Giderek her hafta üzerine koyarak geliyoruz. Hem teknik kadroyu hem de oyuncularimi tebrik ediyorum. Performanslarini belli bir seviyeye çikardilar. Önümüzdeki haftalarda daha da üste çikacaklar” ifadelerini kullandi.

“Farkli skorlar taraftarimizi memnun ediyor”

Ligde ilk yarinin bitmesine 1 maç kaldigini hatirlatan Özbek, "Ikinci yarida da ayni performansimiz devam edecek. Oyun güzeldi. 5 tane attik, 3’ünü saydilar. Daha farkli bir skor, 6-7 olabilecek bir maçti ama olmadi. Bundan sonraki maçlarimizda seyircimizin 7 gol beklentisi var. Oyuncularima gol vuruslarini daha iyi yapmalarini söyleyecegim. Böyle farkli skorlar hem bizi hem taraftarimizi memnun ediyor" seklinde konustu.



“Maçta yüregini ortaya koyan takiminiz varsa sonuç aliyor”

Baskan Özbek, müsabaka öncesinde Fenerbahçe’nin favori gösterildiginin söylenmesi üzerine, "Bu oyun sahada oynaniyor. Gazete yapraklarinda veya basinda oynanmiyor. Maçtan önce basinda Fenerbahçe favori gösteriliyordu ama bu öyle bir oyun degil. Sahada yüregini ortaya koyan, inanmis bir takiminiz varsa sonuç aliyor" degerlendirmesini yapti.

“Galatasaray’da sov devam edecek”

Teknik Direktör Okan Buruk’un derbiye çikardigi kadrodan endise duyup duymadiginin sorulmasi üzerine Özbek sunlari söyledi:

“Okan Hocayi arkadaslarimla biz getirdik. Icardi oyundaydi. 15 dakikada bir gol, bir asistle oynadi. Attigi golün esi, emsali yok. Çok nadir görülen gollerden birini atti. Icardi bizim oyuncumuz ve son derece basarili. Icardi’nin 90 dakikaya ihtiyaci yok. 15 dakikada isini görebiliyor. Onu da tebrik ediyorum. Bundan sonra Galatasaray’da sov devam edecek ve insallah mayista taraftarimizla sampiyonlugu kutlayacagiz.”

Kaynak: İHA