Altekma, 2. Yariya 3 Takviye Ile Baslayacak

Izmir temsilcisi Altekma, AXA Sigorta Efeler Ligi’nde ikinci yariya güçlenen kadrosuyla girecek. Izmir ekibi kadrosunu pasör mevkiinde görev yapan Görkem Yazgan, smaçör pozisyonunda oynayan Lukas Divis ve Kadir Cin ile takviye etti.

AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Altekma, devre arasina girilen ligde kadrosuna 3 takviye yapti. Izmir temsilcisi, pasör mevkiinde görev yapan Görkem Yazgan, smaçör pozisyonunda oynayan Lukas Divis ve Kadir Cin’i kadrosuna katti.

Slovak asilli Rus oyuncu Lukas Divis, geçen sezon Efeler Ligi’nde Cizre Belediyespor ve Galatasaray HDI Sigorta’da görev yapti. Ayrica smaçör oyuncu Fenerbahçe formasi da giydi.

Tecrübeli bir diger oyuncu Kadir Cin voleybola Arkas Spor’da basladi.

Ardindan Ziraat Bankkart, Istanbul Büyüksehir Belediye, Spor Toto, Solhan Spor ve Afyon Belediye takimlarinda görev yapan 35 yasinda 2.04 boyundaki Kadir, 250 kez milli takim formasini giydi.

31 yasindaki pasör Görkem Yazgan ise ligin ilk yarisini Alanya Belediyespor’da geçirdi. 1.97 boyundaki Görkem, Yeni Kiziltepe, Milas Belediyespor, Cizre Belediyespor, Düzce Belediyespor, Besiktas, Solhan ve Afyon Belediyespor takimlarinda basariyla ter döktü.

Yaptigi 3 takviye ile ligin ikinci yarisina yeni bir heyecanla baslayacak olan Altekma, 8 Ocak Pazar günü Izmir derbisinde Arkas Spor ile karsi karsiya gelecek.

Kaynak: İHA