Vodafone'un Destekledigi Kiz Futbolcular, Ünlü Isimlerle Penalti Atisi Yapti

Besiktas Vodafone Kadin Futbol Takimi oyunculari, Vodafone Park’ta düzenlenen penalti atma mücadelesinde ünlü oyuncular Erkan Kolçak Köstendil ve Müge Boz ile bir araya geldi.

Verdigi desteklerle kadin futbolunun gelismesine katkida bulunan Vodafone, Erkan Kolçak Köstendil ve Müge Boz’un katilimiyla Vodafone Park’ta bir organizasyon düzenledi.

Etkinlikte Besiktas Kadin Futbol Takimi oyunculari ve ünlü isimler penalti atma mücadelesinde karsi karsiya geldi. Etkinlige BJK Kadin Futbol altyapisina seçilen kiz futbolcular da katildi.

Ceza sahasi içinde sirayla penalti atisi yapan takimlar, en yüksek puani almak için kiyasiya yaristi. Heyecanin doruk noktaya çiktigi challenge’i (meydan okuma) Müge Boz’un takimi kazandi.

Penalti challenge’a katilmaktan keyif aldigini belirten Erkan Kolçak Köstendil, “Futbol, erkek oyunu degil, mücadele oyunudur ve kadinlar bizden çok daha iyi mücadele ediyorlar” diye konustu.

Müge Boz ise, “Kadinlara firsat verilirse birçok alanda büyük basarilara imza atabileceklerine inaniyorum. Birbirimizi desteklemek ve ilham vermek için el ele yürümeliyiz. Bugün bu çaliskan ve azimli kadinlarla beraber futbol çatisi altinda birlestigim için çok mutluyum” cümlelerine yer verdi.

Kaynak: İHA