Selçuk Inan Açiklamasi 'Oyuncularim Umarim Üzerlerindeki Baskiyi Atmislardir'

Kasimpasa Teknik Direktörü Selçuk Inan, Alanyaspor maçinin ardindan, uzun süren galibiyet hasretini sonlandirdiklarini söyleyerek, “Oyuncularim umarim üzerlerindeki baskiyi atmislardir” dedi.

Kasimpasa, Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasinda Alanyaspor’u konuk etti. Istanbul temsilcisi rakibini 4-1’lik skor ile maglup etti. Müsabaka sonrasi açiklamalarda bulunan Kasimpasa Teknik Direktörü Selçuk Inan, “Teknik ekibim adina oyuncularimi tebrik ediyorum. Bugün istedikleri 3 puani aldilar. Iki takim da iyi mücadele etti, kaliteli bir maç oldu. Oyuncularim antrenmanlarda çalistigimiz gibi sahada taktiksel olarak mücadelelerini verdiler ve skor lehimize sonuçlandi. Alanya’nin merkezinin ne kadar güçlü oldugunu biliyorduk ve önlemlerimizi ona göre aldik. Ilk yari ve ikinci yari taktik olarak farkli oyun kurgusu ile sahada yer aldik. Bugün basarili olduk ve kazandik” dedi.

Teknik direktör olarak ilk galibiyeti almanin güzel bir duygu oldugunu söyleyen genç teknik adam, “Uzun süreli galibiyet hasretimizi sonlandirdigimiz için mutluyuz. Bugün oyuncularimla birlikte ilk galibiyetimizi aldik. Futbol böyle bir oyun. Oyuncularim umarim üzerlerindeki baskiyi atmislardir diye umuyorum. Önümüzdeki hafta Besiktas ile karsilasacagiz. Zorlu bir rakip oldugunun farkindayiz. Hazirliklarimizi da ona göre yapacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA