Sahinbey Ampute Kendi Evinde Rakip Tanimiyor

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi kendi evinde ODTÜ Spor Kulübü Ampute Futbol Takimini 12-0 gibi farkli bir skor ile maglup etti.

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi, kendi evinde ODTÜ Spor Kulübü Ampute Futbol takimini 12-0 maglup ederek ligdeki iddiasini ortaya koydu. Oldukça çekismeli geçen karsilasmanin ilk yarisinda mavi-beyazli takim adina golleri 6. dakikada Ömer Güleryüz, 12 dakikada Mohammed Mubarik, 16. dakikada Ali Budak (KK) ve 25 dakikada Yussif Yahaya kaydetti.

Ikinci yariya da hizli baslayan Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi 29. dakikada Mohammed Mubarik’in, 30. 32. ve 50. dakikalarda Ömer Güleryüz’ün, 34 dakikada Kemal Güles’in, 38 dakikada Yussif Yahaya’nin, 44. ve 49. dakikalarda Muhammet Yegen’in golleri ile rakibini 12-0 maglup etti.

Çikisimiz sürecek

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takim Kulüp Baskani Cuma Güzel, alinan galibiyetten dolayi teknik ekibi ve futbolculari tebrik ederek “Onursal Baskanimiz Mehmet Tahmazoglu’nun ideali sampiyonluk. Bu yolda da adim adim ilerliyoruz. Bugünde kendi sahamizda ODTÜ’yü 12-0 gibi farkli bir sonuçla maglup ettik. Alinan galibiyetten dolayi teknik ekibimi ve futbolcularimizi kutluyorum. Ayrica maçimiz hafta içi olmasina ragmen tribünleri doldurarak bizlere destek olan taraftarlarimiza tesekkür ediyorum” diye konustu.

Bizi izlemeye devam edin

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi Antrenörü Fatih Karakus alinan galibiyetle ligdeki iddialarini ortaya koyduklarini belirterek “Alinan farkli galibiyetten dolayi tüm oyuncularimi kutluyorum. Sezon basinda söyledigim gibi, yeni bir oyuncu grubu ile sampiyonluga kosuyoruz. Bugünkü aldigimiz farkli galibiyette buna bir isiktir. Alinan bu galibiyeti Onursal Baskanimiz Mehmet Tahmazoglu’na ve Kulüp Baskanimiz Cuma Güzel’e hediye diyorum. Bizi izlemeye devam edin” dedi.

Hedefimiz sampiyonluk

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takim kaptani Ömer Güleryüz, sampiyonluk yolunda ilerlediklerini belirterek “Güzel bir maç oldu. Rakibimizi 12-0 gibi farkli bir skorla maglup ettik. Sampiyonluk yolunda emin adimlarla ilerliyoruz. Bundan sonraki maçlarimizi da böyle güzel skorlarla kazanmak istiyoruz. Bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Onursal Baskanimiz Mehmet Tahmazoglu’na ve Kulüp Baskanimiz Cuma Güzel’e tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA