Giresunspor, Trabzonspor Hazirliklarini Tamamladi

Giresunspor, Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasinda yarin deplasmanda oynayacagi Trabzonspor maçinin hazirliklarini tamamladi.

Giresunspor Tesisleri’nde teknik direktör Hakan Keles yönetiminde gerçeklesen antrenmanda futbolcular, isinma hareketleri ve kondisyon çalismasi yapti. Antrenman taktik çalismanin ardindan sona erdi.

Trabzonspor maçiyla ilgili degerlendirmelerde bulunan Giresunspor Teknik direktörü Hakan Keles, dört maçla alinan 10 puanlik seriyi sürdürmek istediklerini belirterek, Trabzonspor deplasmanda galip gelmek istediklerini vurguladi. Keles, “Ligde son haftalarda iyi bir gidisatimiz var son dört maçta alinan 10 puan var. Oyuncularimiz arasindaki uyum sorununu biraz daha atlatmis görünüyoruz. Bu moral ve motivasyonla çikisimizi sürdürmek istiyoruz. Ligin ikinci yarisi daha zorluk geçecek bu nedenle toplayabildigimiz kadar puan toplamak istiyoruz. Önümüzde bir Trabzonspor maçi var kadro kalitesi ve geçen yilin sampiyonu olan bir takimla karsilasacagiz. Iyi bir takima karsi zorlu geçecek bir karsilasma olacak. Ancak dostluk çerçevesinde bir karsilasma olacagini düsünüyorum. Ikili iliskilerimiz çok iyi bir komsu sehir takimimiz ancak kazanan biz olmak istiyoruz. Bu iyi gidisatimizi devam ettirmek istiyoruz. Oyuncularimiza güveniyoruz umariz iyi bir sonuçla döneriz. Oyuncularimiz her zaman iyi takimlara ve büyük takimlara karsi iyi oynadi bu karsilasmada da oyuncularimiza güveniyorum” dedi.



Serginho: “Ligde kalmak için çikisimizi sürdürecegiz”

Giresunspor’un basarili oyuncularindan Serginho ise, “Takimimiz son dört maçta elde ettigi galibiyetlerle beraber iyi puan topladi ve iyi bir yere gelmeyi basardi. Bu oyun kalitesinde iyi bir defans yaparak bu iyi yere geldigimizi düsünüyorum. Takim oyunu oynayarak iyi sonuçlar elde ettik. Hedefimizin ligde kalmak oldugunu düsünürsek aldigimiz sonuçlar bizi iyi yere getirdi. Bu sekilde sonuçlar alarak devam etmeyi sürdürecegiz” dedi.

Kaynak: İHA