Galatasaray'da 3 Degisiklik

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk son oynadiklari Sivasspor maçinin 11’ine göre MKE Ankaragücü karsisinda 3 degisiklik yapti.

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasinda Galatasaray evinde MKE Ankaragücü ile mücadele ediyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk son oynadiklari Sivasspor maçinin 11’ine göre Ankaragücü karsisinda 3 degisiklik gerçeklestirdi. Buruk, sari kart cezalari olan Sacha Boey ile Sergio Oliveira’nin disinda Kerem Aktürkoglu’nun yerine Leo Dubois, Fredrik Midtsjö ve Baris Alper Yilmaz’a görev verdi.

Eksikler

Galatasaray’da Kazimcan Karatas, Mathias Ross ve Emre Tasdemir sakatliklarindan dolayi 21 kisilik kadroda yer almadi. Son yapilan antrenmanlarin bir bölümünde takimla çalisan Arjantinli futbolcu Mauro Icardi da kadroda bulunmuyor. Uruguayli futbolcu Lucas Torreira ise anneannesi Susana Acosta’nin vefati dolayisiyla ülkesine gitti.

Leo Dubois 4 maç sonra 11’de

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sari kart cezalisi Sacha Boey’un yerine sag bekte Fransiz futbolcu Leo Dubois ile basladi.

Süper Lig’de son olarak Fatih Karagümrük deplasmaninda 11’de sahaya çikan 28 yasindaki futbolcu, ligde 4 maç sonra 11’de görev aldi.

Taylan ve Emre Kilinç ilk kez rakip

MKE Ankaragücü’nde oynayan Taylan Antalyali ile Emre Kilinç, sezon basinda Galatasaray’dan kiralik olarak takima katilmisti. Taylan ile Emre, ilk kez sari-kirmizililara karsi rakip oldu. Iki futbolcu, Nef Stadyumu’ndaki mücadelede sari-kirmizililar karsisinda 11’de basladi.

Sari-kirmizililar mücadeleye Fernando Muslera, Leo Dubois, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakci, Patrick van Aanholt, Berkan Kutlu, Fredrik Midtsjö, Milot Rashica, Dries Mertens, Baris Alper Yilmaz ve Bafetimbi Gomis 11’i ile basladi.

Yedeklerde ise Okan Kocuk, Kerem Aktürkoglu, Haris Seferovic, Yunus Akgün, Yusuf Demir, Emin Bayram, Özgür Baran Aksaka, Juan Mata, Hamza Akman ve Metehan Baltaci bekledi.

Sari-kirmizili taraftarlar stadi doldurdu

Galatasaray - MKE Ankaragücü maçina sari-kirmizili taraftarlar yogun ilgi gösterdi. Bu sezon iç saha maçlarinda takimlarini yalniz birakmayan Galatasarayli taraftarlar Nef Stadyumu tribünlerini doldurdu. Sari-kirmizili taraftarlar, karsilasma öncesinde tezahüratlar ve marslarla takimini maça hazirladi.

82 yasinda yasamini yitiren Brezilyali futbol efsanesi Pele için karsilasma öncesinde 1 dakikalik saygi durusunda bulunuldu.

Kaynak: İHA