Fanatik Trabzonsporlu Çift, Ogullarinin Adini 'Ugurcan' Koydu

Kocaeli’de yasayan Trabzonsporlu Nuh ve Kader Kavram çifti, yeni dogan ogullarina Trabzonspor’un kaptani Ugurcan Çakir’in ismini verdi.

Darica’da ikamet eden Nuh ve Kader Kavram çifti, geçtigimiz günlerde ilk bebeklerini kucaklarina aldi. 2020 yilinda hayatlarini birlestiren Trabzonsporlu çift, yeni dogan ogullarina da Trabzonspor’un kaptani ve milli kaleci Ugurcan Çakir’in ismini verdi.

"Trabzonspor benim mirasim" diyen Nuh Kavram, "Esimle tanisigimda Trabzonspor’u tutmuyordu, Galatasarayliydi. Benimle maçlara gitmeye basladi o da maçlara gittikçe benim gibi bir Trabzon asigi oldu. Forma istedi, forma aldim. Maçlara beraber gitmeye basladik. Geçen sezon sampiyonluga yaklasmistik. Bana olan en güzel hediye esimin hamile oldugunu ögrendim. Maçlara gitmeye devam ettik. Sonra çocuga isim düsünmeye basladik. Esimle de birlikte karar verdik. Takimimizin gururu, takimin kaptani Ugurcan Çakir’in adini vermeyi düsündük. Ugurcan bir de milli takimimizin gururu. Niyetim, Ugurcan’in da Ugurcan Çakir gibi bir futbolcu olmasi. Ben olamadim ama bütün imkanlarimi sunacagim. Oglumu Trabzonspor’un da altyapisina vermeyi düsünüyorum" dedi.

Ugurcan Çakir’a selamlarini ileten Kavram, "Eger bu görüntüleri görürse insallah evimizde agirlayip, çay içmek isteriz. Iki Ugurcan’in bir fotograf karesinde birlesmesini istiyorum. Insallah olur" diye konustu.



"Maçlara gittim ve gerçekten takimi çok sevdim"

Kader Kavram ise, "Ben kendimi bildim bileli Galatasarayliydim, esimle tanisana kadar. Esim maçlara gitmeyi teklif etti, bende kabul ettim. Maçlara gittim ve gerçekten takimi çok sevdim, atmosferi çok sevdim. Ben de Trabzonsporlu olmaya karar verdim. forma almaya karar verdik" ifadelerini kullandi.

Oglunun isminin ugur getirmesini dileyen Kavram, "Ugurcan’in ismine ikimiz karar verdik. Bize ugur getirmesini diliyoruz. Göbek adini da Çakir koyduk. Esimin dedigi gibi, Ugurcan Çakir’in buraya gelip, Ugurcan’i görmesini ve yan yana bir fotograflarini çekmek isteriz. Bir anne olarak duygularim bu yönde" seklinde konustu.

Kaynak: İHA